MHP SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi dün Cuma Namazı sonrası Mehter Takımı eşliğinde şehir yürüyüşü gerçekleştirerek seçim startını resmen verdi.

En az 3 vekil TBMM’de olacak

MHP kadrolarının 99 ruhunu yeniden yaşadığını ifade eden İl Başkanı Raşit Demiral, 7 Haziran’da en az 3 milletvekili çıkaracaklarını ifade etti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı dün seçim startını resmen verdi. Sabah saat:10.00’da Çakmak Otel’de bir araya gelen MHP’liler birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltıya MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Milletvekili Adayları; Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya, İsmail Elibol, Abdil Demiral ile birlikte Milletvekili aday adayları, ilçe başkanları, belediye başkanları, Ülkü Ocakları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Kadın Koordinasyon Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

HEPSİYLE GURUR DUYUYORUZ

Programın açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Sevim, 18 aday adayıyla yola çıktıklarını belirterek, “Genel Merkezimiz 18 aday adayı aramızdan zorlanarak 5 tane aday belirlemiştir. Tüm aday adayı arkadaşlarımız birbirinden kaliteli ve ilimize vizyon katacak insanlardır. 7 Haziran’da Türk Milletinin MHP ile yürüyeceğine inanıyoruz. Afyon halkının da MHP’nin temiz kadrolarını seçeceğine inancımız tamdır” dedi.

ARTIK SAHALARDAYIZ

Daha sonra kürsüye gelen MHP İl Başkanı Raşit Demirel ise bugünden itibaren Afyonkarahisar’ın tüm köy ve kasabalarını, ilçelerini karış karış gezerek MHP’ye destek vermelerini isteyeceklerini söyledi. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Demirel, “Türk Milletinin üzerinde oluşan kara bulutlar ancak MHP iktidarıyla yok olacaktır. MHP’nin tüm bireyleri olarak halkımıza gerçekleri anlatıyoruz. Biz Afyon’dan en az 3 Milletvekilini Ankara’ya göndereceğimize inanıyorum. “ Milletvekilini bararısızlık kabul ederim. Bu düşünce ile çalışmalarımızı artırıyoruz” dedi.

AFYON’UN SORUNLARINI TAKİP ETTİM

Demirel’in ardından kürsüye çıkan MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise 4 yıl boyunca ilimizin ve ülkemizin sorunlarını gündeme getirdiğini söyledi. MHP kadrolarını arkasında hep hissettiğini belirten Yılmaz, “4 yıl önce bizlere güvenerek oy veren teşkilatlarımızı ve halkımızı asla mahçup etmedik. Sorunların yakından takipçisi olduk. Ulusal ve yerel medyada gündeme getirdiğimiz konular sık sık gündeme gelmiştir. 4 yıl önce bize verilen görev bugün yine pırıl pırıl arkadaşlarımıza verildi. Asla durmadan birlikte ilimizi dolaşarak 7 Haziran’da MHP’ye destek isteyeceğiz. Ben adaylarımzla birlikte mücadeleye sonuna kadar devam edeceğim. Tüm teşkilatlarımızda bizimle olursa başaracağımıza inanıyorum” dedi.

TÜRKİYE MHP’Yİ ÖZLEDİ

Yılmaz’ın ardından kürsüye gelen MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak ise, her alanda büyük sıkıntılar yaşandığına dikkat çekerek, “Ekonomimizin ne halde olduğunu herkes çok iyi görüyor. Esnafımız 2 yıldır yaprak bile kıpırdamadığını ifade ediyor. Çiftçimiz ürettiği ürünün karşılığını alamamaktadır. Memurumuz, işçimiz, emeklimiz sürekli dert yanıyor. İnşallah 7 Haziran’dan sonra Türkiye’de özlenen tablo yeniden MHP iktidarıyla gelecektir” dedi.

BİRLİĞİMİZ HERKESE ÖRNEK OLSUN

Parsak’ın ardından kürsüye gelen MHP 2. Sıra Milletvekili adayı Aziz Aslan ise MHP’nin gösterdiği birlik ve beraberliğin herkese örnek olduğunu ifade etti. MHP teşkilatlarının asla görevden kaçmadığını ifade eden Aslan, “25 yıldır teşkilatlarda görev aldım. Ancak benim bu teşkilatlara uzun yıllar hizmet vermemin çok önemi yoktur. Bu davaya canını vererek şehit olan yiğitlerimiz varken bizlerin verdiği emek kıyaslanamaz. Tüm teşkilatlarımız olarak 7 Haziran’a en iyi şekilde hazırlanarak AKP’ye gerekli dersi vermeliyiz” dedi.

BİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Aslan’ın ardından kürsüye gelen MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya ise şer odaklarının MHP’yi bölmeye çalıştığını ancak başaramadığını ifade etti. MHP adaylarının birlik içinde olduğunu söyleyen Çetinkaya, “Bizler bu kutlu davaya inanan insanlarız. Ülkü Ocaklarının düzenlediği konserde de beyan etmiştik. Genel merkezimiz kaçıncı sıraya koyarsa koysun, yada listeye almasın fark etmez. 7 Haziran gününe kadar birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Teşkilatlarımızı kimse bölemez” dedi.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Çetinkaya’nın ardından kürsüye gelen MHP 4. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Elibol ise, Afyon’da tarihi bir başarı yakalamak için hazır olduklarını söyledi. MHP’nin en az 3 milletvekili çıkaracak güçte olduğunu ifade eden Elibol, “Yıllardır sanayi ile uğraşıyoruz. Yaptığımız görüşmelerde MHP’ye büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Bazı basın kuruluşları bizim bağımsız aday olacağımızı yazıyor. Birkaç günder bu yazılanlara gülüyoruz. Biz MHP dışında hiçbir siyasi partide bulunmamız yada bağımsız aday olmamız söz konusu olamaz. Sonuna kadar mücadele ederek 7 Haziran’da Afyonkarahisar ve Türkiye’de başarı sağlayacağız” dedi.

ŞİMDİ TAM ZAMANI

Elibol’un ardından kürsüye çıkan MHP 5. Sıra Milletvekili Adayı Abdil Demiral ise, Türkiye’nin MHP’ye hiç olmadığı kadar ihtiyacı olduğunu vurguladı. Ekonomik buhranının her geçen gün arttığını ifade eden Demiral, “Hükümet yıllardır halkımızı fakirleştirerek, yoksulluğu yönetme sanatı geliştirdiler. 13 yıldır bunda da başarılı oldular. Ama artık Türk Milleti seçim dönemleri verilen yardımlarla bu işlerin yürümeyeceğini iyi biliyor. MHP’nin güçlü kadroları milletimizin yanında olmaya devam ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından toplu olarak Ulu Camiye giden MHP teşkilatları burada kıldıkları Cuma Namazının ardından Uzun Çarşı’ya kadar yürüdüler. Uzun Çarşı’da Mehter Takımı eşliğinde MHP il binasına giden MHP teşkilatı okunan dualar ve kesilen kurbanın ardından seçim startını resmen verdi.

Editör: Haber Merkezi