MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SEVİM: “KÜÇÜK ESNAF CAN ÇEKİŞİYOR”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim, seçim çalışmaları çerçevesinde kendi bölgesi olan Bolvadin ilçesindeki ziyaretlerine devam ediyor.

 

ZİYARETLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her aday farklı bölgelerde seçim çalışmalarını yürütürken MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim’de kendi seçim bölgesi olan Bolvadin’de seçim ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Sevim’e ziyaretlerinde MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer ve MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker’de eşlik ediyor. Bolvadin Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Sevim ve beraberindekiler, burada Bolvadin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sebahattin Çayır ile görüşerek esnaf dünyasının dertlerini dinledi.

 

1 KASIM’DAN SONRA ESAFIMIZI TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ

 

Bolvadin Esnaf ve Sanatkârlar Odası ziyaretinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Sevim; “Kendisinin de esnaf bir aileden geldiğini ve hala ticaretle uğraştığını kaydederken” şöyle devam etti. “Maalesef küresel dış güçlerin de isteği üzerine Hükümet büyüğü daha büyüten, küçüğü ise yok eden bir düzene geçti. Hal böyle olunca geçtiğimiz 13 yıl içerisinde küçük esnaf bitme noktasına geldi. Yüksek faizler, açılan AVM’ler ve elektronik ticaretin artması toplumun en önemli kesimlerinden olan esnafımızı olumsuz etkilemektedir. Hükümetin politikaları ise buna çanak tutmaktadır. İnşallah 1 Kasım’dan sonra MHP iktidarında AVM yasası ve esnafa yönelik teşvikler ile esnafımızı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

 

Sevim ve beraberindeki heyet daha sonra, Bolvadin Ticaret Borsası, Bolvadin Ziraat Odası, yerel basın kuruluşları ve resmi kurumları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

 

     

Editör: Haber Merkezi