MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SEVİM ÇOBANLAR VE KOCAÖZ’DE

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

SEVİM ZİYARETLERİNDE SEÇİM BEYANNAMESİNİ ANLATTI

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekilleri Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin seçim beyannamesini açıklamasının ardından çalışmalarına daha çok hız vererek devam ediyor. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim bu bağlamda yaptığı ziyaretlerine Çobanlar İlçesi ve Kocaöz Kasabasıyla devam etti. Sevim, Çobanlar ilçesi Kocaöz kasabasında Belediye Başkanı İbrahim Nal ile birlikte ziyaretlerde bulunurken, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesini vatandaşlarla paylaştı.

İKTİDARIMIZDA YOKSULLARIMIZA GEREKEN DESTEK VERİLECEK

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim seçim ziyaretlerine ilk olarak Kocaöz kasabasında vatandaşlarla bir araya gelerek başladı. Burada Milletvekili Adayı Sevim’e Belediye Başkan’ı İbrahim Nal eşlik etti. Parti politikaları ve seçim beyannamesini vatandaşlarla paylaşan Sevim burada da şunları ifade etti; “Bizim iktidarımızda hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak. Gerçek yoksul ailelerimize gereken sosyal yardımlar yapılarak, yoksulluk oranı yüksek yerlere de destek projeleri uygulanacak. Bankaların, bizim iktidarımız da artık ücretli ve emeklilerimizin maaş hesaplarına bloke uygulaması engellenecek” dedi.

SEVİM; “İKTİDARIMIZDA MAZOT 1 LİRA 75 KURUŞ OLACAK”

Sevim gerçekleştirdiği ziyaretlerine Kocaöz kasabasının ardından, Çobanlar ilçesiyle devam etti. Burada ziyaretlerini MHP İlçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yeşiltaş ile birlikte gerçekleştiren Sevim vatandaşlarla buluşurken dün MHP Genel Merkez’inde açıklanan seçim beyannamesinden bahsetti. Sevim açıklamalarında şunları ifade etti; “MHP iktidarında özellikle mazot, gübre ve yem üzerindeki vergileri kaldıracağız. Çiftçi kardeşlerimize müjdeyi verelim bizim iktidarımız da mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Ayrıca asgari ücrete yönelik düzenlemeler yapacağız ve asgari ücreti bin 400 liraya çıkaracağız” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi