MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAER BAYAT VE İSÇEHİSAR’DA

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

BAYATLI VATANDAŞLARDAN KARAER’E DESTEK SÖZÜ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afyonkarahisar Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. MHP 3. sıra Milletvekili Adayı Selcen Karaer seçim çalışmaları kapsamında Bayat ve İscehisar ilçelerini ziyaret etti. MHP Bayat İlçe Başkanı Seyfettin Atacan, MHP İl Yönetiminden Abdullah Kılıçarslan, MHP İl Kadın kolları üyeleri ve Ülkü Ocağı Asenaları, MHP Bayat Ülkü Ocağı üyeleri ile birlikte ilk olarak Bayat ilçesinde çarşı esnafı ve sanayi esnafları ziyaret eden Karaer burada vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi karşısında memnun kaldı. Vatandaşlarla tek tek yakından ilgilenen Karaer onların dertlerini dinleyerek ortak oldu. Parti politikaları ve seçim beyannamesi hakkında vatandaşlarla konuşmalar gerçekleştiren Karaer 1 Kasım seçimleri içinde vatandaşlardan destek sözü aldı. Ayrıca vatandaşlar Karaer’e; “AKP artık tek başına iktidar olmasın ve bizlere zulüm etmesin artık bunların yaptığı zulümlerden bizleri kurtarın bizlerde sizlere söz veriyoruz destek veriyoruz, ülkemizi bizleri tekrar güldürün” dediler.

KARAER; “TÜM MESAİMİZİ SİZLERİN HUZUR VE REFAHI İÇİN HARCAYACAĞIZ”

Bayat ilçesi ziyaretinin ardından İscehisar ilçesine geçen Karaer ve beraberindekilere burada da MHP İscehisar İlçe Başkanı Seydi Yaman, İscehisar eski Belediye Başkanlarından Ceylan Kılıçarslan eşlik etti. İscehisar ilçesinde de ilk olarak esnaf ziyaretleriyle çalışmalarına başlayan Karaer ve beraberindekiler vatandaşlarla yine yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Ziyaret ettikleri her yerde kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnun kalan Karaer; “Seçimlerde iktidara gelebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını, vatandaşlarımızla yakından ilgilenip dertlerini dinlediklerini, çözüm önerileri ürettiklerini ve bu amaçla da tüm mesailerini vatandaşlarımızın huzur ve refahı için harcayacaklarını” ifade etti.

 

 

Editör: Haber Merkezi