MHP MERKEZ İLÇEYE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

MHP Merkez ilçe İl Genel Meclisi üyeleri, yeni göreve başlayan MHP Merkez İlçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Birlikte hareket edeceğiz

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı merkeze bağlı belde ve köylerin sorunlarının çözümü noktasında İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlikte çözüm yolları üreteceklerini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi İGM Grup Başkanı Mehmet Karagöz ve merkez ilçe İGM Üyesi Haydar Serdaroğlu MHP Merkez ilçe yönetimini ziyaret etti.

KÖYLERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ

İlçe Başkanı Alper Yağcı ve ve yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen MHP İGM Gurup Başkanı Mehmet Karagöz, “Bende yıllarda teşkilatlarda görev alan birisiyim. İlçe yönetiminin bu birlik ve beraberlik görüntüsü bizleri son derece mutlu etti. Merkeze bağlı köylerimizin sorunlarının çözümü için elimizden geldiğince çalışma yürütüyoruz. Ayrıca köylerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyoruz” dedi.

BİRLİK OLUN

Daha sonra bir konuşma yapan MHP İGM Üyesi Haydar Serdaroğlu ise yeni yönetiminin oldukça etkili çalışma yürütmesini istedi. MHP Merkez ilçe yönetimine başarılar dileyen Serdaroğlu, “Sizlerde köylerimizi, kasabalarımızı yakından takip ediyorsunuz. Bizim görmediğimizi sizler, sizin görmediğinizi bizler görebiliriz. Sorunları masaya yatırarak her zaman çözüm üretmeliyiz” dedi.

HERKESE ULAŞACAĞIZ

MHP İGM Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ise, “Bugüne kadar olduğu gibi yine merkeze bağlı belde ve köylerimizle yakından ilgileniyoruz. Seçim döneminde olsun yada olmasın kasaba ve köylerimizle yakından ilgileniyoruz. Halkımızın sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Bizlerde gittiğimiz yerlerde gördüğümüz manzaraları İGM üyelerimize iletmeyi bir görev olarak kabul ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Editör: Haber Merkezi