MHP kadroları Çaltepe’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl, Merkez İlçe ve İhsaniye teşkilatları hafta sonu İhsaniye ilçesinde bulunan Frig Vadileri Çaltepe Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi
 
MHP’nin her kademesinde görev alanların hiçbir karşılık beklemeden hizmet ettiğine dikkat çeken İl Başkanı Demirel, “Böyle bir birlik başka hiçbir partiye nasip olmamıştır” dedi
 
MHP yöneticileri hafta sonu Frig Vadileri Çaltepe Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi ve İhsaniye İlçe yönetimlerinin tam kadro katıldığı programa misafirlere ekmek arası balık ikramı yapıldı.
SIK SIK BİRARAYA GELİYORUZ
Programda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, bu tür etkinlikleri sık sık gerçekleştirdiklerini belirterek teşkilat yöneticilerinin birbiriyle kaynaşmasını sağladıklarını söyledi. Önümüzdeki süreçte farklı ilçe ve beldelerde de toplanacaklarını söyleyen Demirel, “İhsaniye Belediye Başkanımız Şaban Çabuk’un büyük emekleriyle hizmete giren Çaltepe Sosyal Tesisleri bölgemizin en güzel mesire alanlarından birisi olmuştur. Bugün teşkilat yöneticilerimizle bir araya gelerek hem sohbet imkanımız oldu hem de yöneticilerin birbiriyle kaynaşmasına vesile oluyoruz. Bu tür etkinlikleri önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz” dedi.
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Programda konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ise, “Atalarımız birlikten kuvvet doğar diye boşa söylememiştir. Bugün bu güzel birlikteliğe vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Bundan önce nasıl birliğimiz devam ediyorsa bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir” dedi.
ÇAKIR’DAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR
MHP Teşkilatlarını İhsaniye’de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden MHP İhsaniye İGM Üyesi Hamit Çakır ise, “Belediye Başkanımız Şaban Çabuk ilçemiz için gece-gündüz çalışıyor. Bu tesislerin hayata geçmesinde emeği büyüktür. Bizlerde ilçemize bağlı köylerimizin sorunlarını çözmek için çaba harcıyoruz. İhsaniye geniş bir coğrafyaya yayılmış durumdadır. BU yüzden sık sık köylerimize giderek yapılacak çalışmaları yerinde inceliyoruz” dedi.
ÇALTEPE’Yİ TANITIYORUZ
MHP Teşkilatlarının ziyareti nedeniyle herkese teşekkür eden İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ise, “Çaltepe Sosyal Tesisleri’nin tanıtımı için bugüne kadar yoğun çaba harcadık. Frig Vadisi’ni ziyarete gelen yabancı misafirlerimizi ve tüm hemşerilerimizi bu güzel tesislere bekliyoruz” dedi. 

 
Editör: Haber Merkezi