MHP İlçe Başkanları İl Başkanı Demirel öncülüğünde istişare toplantısı yaptı

Teveccühe layık olacağız

Son dönemde Türk halkı tarafından MHP’ye büyük bir teveccüh gösterildiğini belirten İl Başkanı Demirel, “Halkımızın bizimle olduğunu biliyoruz. Bizde bu ilgiye kayıtsız kalmayacağız ve MHP’yi iktidara taşıyacağız” dedi

7 Haziran’da gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesi MHP’de hareketli günler yaşanıyor. MHP İl Başkanı Raşit Demirel’in öncülüğünde parti binasında bir araya gelen ilçe başkanları istişare toplantısı gerçekleştirerek, önümüzdeki süreçte nasıl yol alacaklarını değerlendirdiler.

BİRLİĞİMİZ BOZULMUYACAK

Tüm ilçe başkanlarının katıldığı programda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Türkiye’nin MHP’yi 7 Haziran’da iktidara taşıyacağını ifade etti. Yaşanan zor sürecin ancak MHP ile aşılabileceğini kaydeden Demirel, “Teşkilatlarımız tüm güyle 7 Haziran seçimlerine hazırlanıyor. Halkımızın gösterdiği ilgiye kayıtsız kalınamaz. Halkımızla teşkilatlarımız kucaklaşmaktadır. Her biri birbirinden kıymetli aday adaylarımızla birlikte seçim çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Toplantıda ilçe başkanları bulundukları ilçeler hakkında bilgi verdikten sonra toplantı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi