MERKEZ İLÇE BAŞKANI ESER, GENÇLERLE BULUŞTU
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından her hafta Cuma günü ‘Çay Sohbet’ programları düzenleniyor. Bu haftaki programa AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser konuşmacı olarak katıldı.
 
İmaret camii yanında bulunan Taş Medresede her hafta çay sohbetleri düzenleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, davet ettikleri konuk veya konuklarla sohbet ederek sorular yöneltiyorlar. Bu haftaki çay sohbetlerine katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, gençlerle buluşarak gündeme ilişkin bilgiler verdi. AK Parti’nin gençlere ve kadınlara verdiği önemden bahseden Başkan Eser, parti olarak etkin bir gençlik kollarına sahip olduklarını dile getirdi. Eser, “Teşkilatımızın Gençlik kollarının böylesine anlamlı bir program hazırlayıp bizleri de davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi parti olarak gençlere önem veren ve onlara değer veren bir partiyiz. Bunu da her ortamda söylüyor ve uyguluyoruz. Teşkilatlarımızın her kademesinde genç arkadaşlarımızın yer alması bizleri son derece mutlu ediyor” dedi.
 
HAYALLER GERÇEK OLDU
3 Kasım 2002 tarihinde halkın oylarıyla tek başına iktidara gelen AK Parti’nin 12 yılda yaptığı yatırım ve hizmetlerden de bahseden Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Partimizi iktidara geldiği 2002 yılından bu güne kadar birçok yatırımı ve hizmeti gerçekleştirdi. Hayal bile edilemeyen veya hayal edilip yapılamaz denilen icraatlar, yatırımlar, eserler ve hizmetler kısa süre içerisinde bitirilerek vatandaşımızın hizmetine açıldı. Sağlık alanında yapılan devrim niteliğindeki değişim vatandaşımızın rahatça hastanelerde tedavisini görmesini sağladı. Çileli sıra kuyruklarının yerini randevulu sistemler aldı. Ayrıca eğitim alında aileler kitap arama derdinden kurtarıldı. Deyim yerinde ise bu çilede partimizin iktidarı döneminde sona erdi.Saymakla bitiremediğimiz bu hizmetler ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırdı.”
 
ÇAY SOHBETLERİMİZ DEVAM EDECEK
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanvekili Dilek Hanım Çengel, Cuma günleri gerçekleştirdikleri ‘Çay Sohbetlerini’ geleneksel hale getirmek istediklerini ifade etti, “Genç arkadaşlarımıza yönelik çay sohbetleri adı altında bir program yapmayı uygun gördük. Bu programın amacı her hafta bir konuk çağırarak belirlenen bir konu hakkında fikir alışverişinde bulunarak sohbet etmektir. Bu nedenle bu haftaki sohbet toplantımıza Merkez İlçe Başkanımız Bülent Eser beyi davet ettik. Kendileri de bizi kırmayarak genç arkadaşlarımızla bir araya geldi. Hoş bir sohbet toplantısı oldu. Bu tür toplantıların devamının geleceğini söyleyebilirim. Bütün genç arkadaşlarımızı toplantılarımıza davet ediyoruz”  dedi. Çay sohbet toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve Gençlik Kolları Başkanvekili Çengel’in yanı sıra çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı.
Editör: Haber Merkezi