MEMUR SEN VE HASTANE YÖNETİMİ KONAK’I ZİYARET ETTİ
 
Nisan ayı başında yapılan olağanüstü genel kurulla, yeniden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Abdülkadir Konak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Afyon Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ve ekibi ile Memur Sen, ESOB’da Başkan Konak’la sohbet ettiler.
Hastane yönetimi ve Memur Sen yöneticilerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen ESOB Bşakanı Abdülkadir Konak “Şehrimizin sağlık ve memur sendikalarıyla istişare ettik. Onlar sağlık ve sendikacılıktaki gelişmeleri, biz de Birliğimiz, odalarımız ve esnafımızın durumunu anlatmaya çalıştık” dedi.
Kamu Hastaneleri Genrel Sekreteri Fikret Başkan, göreve geldikleri günden bu yana sağlıkta büyük hamleler yaptıklarını söyledi. Başkan “Hastanelerimize gelen her vatandaşımızın memnuniyeti bizim için önemlidir. Bölgemizin en büyük ve en kapsamlı hastanesinde görev yapmaktan mutluyuz” diye konuştu.
Memur Sen Başkanlığının yanısıra Sağlık Sen Başkanlığı görevini yürüten Abdülkadir Hız, memur sendikaları olarak hayırlı olsun diyazeretinde bulunduklarını söyledi. Memur Sen Başkanı Abdülkadir Hız “Üye sayımız 12 bini aştı. Hedefimiz üye sayısını ikiye katlamak. Bu arada, ziyaretimizde Kamu Hastaneleri Genel Sekreterimiz Sayın Fikret Başkan ve ekibinin de bulunması bizleri ayrıca sevindirdi. Konak Başkan’a hayırlı hizmetler diliyoruz” dedi.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’a olan ziyarete Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Fikret Başkan’ın yanısıra kurumun İdari İşler Başkanı Hasan Arslan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Kadir Serkan Türel ile Memur Sen ve Sağlık Sen Başkanı Abdülkadir Hız, ToçBirsen Şube Başkanı Nevzat Karakoçan, Bayındır Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Koç katıldı.


 
Editör: Haber Merkezi