Memur-Sen terörü lanetledi

İstanbul da gerçekleşen Terör saldırısı Milletimizi,birliğimizi,beraberliğimizi hedef almış hain bir saldırıdır.Bu saldırı bizden canlarımızı alabilir ama asla birliğimizi beraberliğimizi ve hürriyetimizi elimizden alamaz.
Şehitlerimizin acılarını yüreklerimizde  hissettiğimiz içimizin yandığı şu günlerde, MEMUR-SEN Camiası olarak şunu belirtmek isteriz ki; Milletimize ve Devletimize karşı gerçekleştirilen bu menfur terör saldırısını gerçekleştirenler ve bunlara destek veren iç ve dış mihraklar şunu çok iyi bilsinler ki bu hain saldırılarla  Yüce Türk Milleti asla korkutulamaz asla sindirilemez ve asla susturulamaz.Bin yıldan fazla tarihi geçmişi olan Türk Devleti dimdik ayaktadır ve ayakta kalmaya devam edecektir hiç bir güç Devletimizi kutlu yükselişinden bu kutlu yolundan asla alıkoyamayacaktır. Milletimizin ve Devletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.Ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler Milletimizi birbirine daha çok kenetlemektedir.
          Tüm dünya şunu iyi bilmelidir ki; Yüce Türk Milleti olarak aziz vatanımızı ve ay yıldızlı bayrağımızı, kanımızın son damlasına kadar, canımızı vererek sonsuza kadar savunmaya devam edeceğiz. Kaynağı ve hedefi ne olursa olsun Milletimize ve Devletimize karşı düzenlenen her türlü terörü lanetliyoruz. Menfur terör saldırısı sonucu şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı,sabır ve metanet diliyoruz.
      Kamuoyuna saygıyla duyururuz.       
Abdülkadir HIZ
MEMUR-SEN AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİSİ
 
Editör: Haber Merkezi