MEHMET ZEYBEK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını parti binasında düzenlenen törenle açıklayan Mehmet Zeybek, “Hamdolsun hiçbir zaman gocunmadık, hiç kimseyi ötekileştirmedik. Gücümüz nispetinde Afyonkarahisar’ımıza halkımıza hizmet etmeye gayret ettik” dedi.

 

AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını parti binasında düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuran Mehmet Zeybek, başvuru belgesini İl Başkan Yardımcısı Davut Yılmaz’a teslim etti. Basın toplantısında kendisi hakkında bilgiler veren Milletvekili aday adayı Zeybek, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Üniversiteye başladığımız tarihten itibaren Milli Türk Talebe Birliğinde ilk siyasi faaliyetlerimiz başladı. O gün bugündür Türk Talebe Birliği sırası ile Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AK Partinin ilk kuruluşunda ilk 4 kişiden birisi olarak görev aldım. Şuanda AK Parti 9 milyon kayıtlı üyesi bulunmaktadır. Türkiye’de hatta Dünyada kayıtlı üye sayısına sahip tek Sivil Toplum hareketi unvanına sahiptir. Hamdolsun hiçbir zaman gocunmadık, hiç kimseyi ötekileştirmedik. Gücümüz nispetinde Afyonkarahisar’ımıza halkımıza hizmet etmeye gayret ettik. Beraber çalıştığımız tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”  

 

ŞARTLAR KOALİSYON OLUŞMASINA UYGUN GÖRMEDİ

“Zannederim ki bu kubbede hoş bir seda bıraktığımıza eminim” diyen Milletvekili aday adayı Mehmet Zeybek, kimsenin kalbini kırmamaya gayret ettiklerini söyledi. Zeybek, “İnsanız belki kalbini kırmış olduğumuz arkadaşlarımız olmuş olabilir. Kırdıklarımızdan özür diliyoruz. Nasip oldu 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili Seçimlerinde Aday Adaylığımızı açıkladık. Müracaat ederken söylediğimiz tek bir şey vardı. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin demiştim. Hayırlısı Aday olmamakmış ona da şükrettik. Keşke şu günler yaşanmasaydı, ülke bu günleri görmeseydik, 7 Haziran seçimleri gerçekten ülkede istikrarın devam niyetinde bir söz çıkıp istikrarlı bir şekilde devam etmiş olsaydı ama tabiki en iyi kararı halkımızın vereceği inanıyoruz. Halkımız 7 Haziran da ki şuan ki tabloyu uygun gördü buna da saygılıyız. Tabiki şartlar koalisyon oluşmasına uygun görmedi ve 1 Kasımda yeniden bir seçim kararı alındı bizde tekrar Aday Adayı olmak için yola çıktık ve tekrar müracaat ediyoruz. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Rabbim mahcup etmesin, Allah utandırmasın” dedi. Milletvekili adayı Zeybek konuşmasının ardından başvuru evrağını İl Başkan Yardımcısı Yılmaz’a takdim etti. Zeybek’in aday adaylığı açıklama toplantısına İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Genel Meclis Üyeleri, eski İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ve yönetimleri, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. 

Editör: Haber Merkezi