MACERA PARKI İŞLETMESİ İÇİN PROTOKOL İMZALANACAK
 
        Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete alınan Kent Ormanı Macera Parkı, Belediye, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve AKUT işbirliğinde işletilecek. Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında gündeme alınan konuda Kent Ormanı Macera Parkı’nın işletmesi ile ilgili protokol yapılması ve yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yetki verildi.
 
GÜVENLİK VE TEMİZLİĞİ BELEDİYE’DEN
 
           Macera Parkı içerisinde yer alan aparatların teknik açıdan bakım ve ayarlarının sadece Belediye elamanları tarafından yapılamayacağına dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban; “Macera Parkını hizmete almıştık ancak çok teknik bir konu. Normal bir Belediye çalışanının bakabileceği bir park değil. Oradaki her vidanın, her cıvatanın, her telin sürekli bakımının ve ayarının yapılması gerekiyor. Tırmanma duvarları için özel uzmanlar gerekiyor.  Burası için AKUT, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Belediyesi olarak dörtlü protokol yapacağız.  Belediye olarak biz güvenlik ve temizliğinden sorumlu olacağız, Milli Eğitim Müdürlüğü okullardan öğrenciler getirecek.  Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ise federasyon aracılığı ile takip edecek,  AKUT’da orayı uzman elemanlar vasıtasıyla sürekli kontrol edecek. Bu konuda protokol yapmak üzere Meclisimizden yetki istiyorum” diye konuştu.
 
        Yapılan bu değerlendirmenin ardından Kent Ormanı Macera Parkı’nın işletmesi ile ilgili protokol yapılması ve yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yetki verilmesini oy birliği ile kabul etti,.
 
Editör: Haber Merkezi