KUZU, “PARTİMİZİN İCRAATLARINI HALKIMIZA ANLATACAĞIZ”

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısı ile Milletvekili aday adaylığını açıklayan Cansel Kuzu, başvuru belgelerini İl Başkan Yardımcısı Davut Yılmaz’a teslim etti. Kuzu, “Biz partimizin çalışmalarını, icraatlarını ve politikalarını halkımıza anlatmakla mükellefiz. Bunu gerek aday olarak gerekse aday adayı olarak canı gönülden yapmaya hazırız” dedi. 

 

AK Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını kalabalık bir topluluğun karşısında açıklayan Cansel Kuzu, İl Başkan Yardımcısı Davut Yılmaz’ın katılımıyla kamuoyuna duyurdu. Gazeteci olarak 15 yıldır Afyonkarahisar’da hizmet ettiğini söyleyen Kuzu, bir çok sorumluluk projesinde görev aldığını belirtti. Kuzu, konuşmasını şöyle sürdürdü;  “1961 Afyonkarahisar doğumluyum, ilk orta ve lise öğrenimimi Afyon’da tamamladım. Uzun süre, El Sanatları Öğretmenli yaptım. Birçok branşta sertifika aldım. 2 yıl eğitimini aldığım kumaş boyama öğretmenliği yaptım ve kursiyerlerimle birlikte sosyal sorumluluk projeleri geliştirdim. Bu süre içerisinde tanıştığım gazetecilik mesleğinde yaklaşık 15 yıldır Afyonkarahisar’a hizmet etmeye çalıştım. Bildiğiniz gibi Kadınana Gazetesi sorumluluğumda hala yayın hayatına devam etmektedir. İlimizin sorunlarını hem bir vatandaş hem gazeteci olarak yakından bilen bir kardeşiniz olarak, bu gün İlimizden AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldum. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durumun hepimiz farkındayız. İstikrara olan ihtiyacımızın da farkındayız.”

 

OY KAYBETME KESİNLİKLE YAŞANMAYACAK

“Partimizin kurucu genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere açtığı Yeni Türkiye yolunda Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte yürümekten şeref duyacağım” diyerek konuşan Milletvekili aday adayı Kuzu, “Takdir görülür, listede yer alırsam, her işimizde olduğu gibi siyasette de doğru ve dürüst siyaset yapma çabasında olacağım. Kendisine ulaşılabilen, hatta buna gerek kalmadan size ulaşan bir vekil olma amacıyla buradayım. Tüm dünya ülkelerinin can kulağıyla takip ettiği ülkemizdeki gelişmeler, elbette tüm dünya ülkelerini çok yakından ilgilendiriyor. 7 Haziran sonrası yaşanan süreci hep birlikte yakından takip ettik. Ve gördük ki, bir anlaşma ve bir uzlaşma kesinlikle sağlanamadı. Milletimizin bağrından çıkan ve Afyonkarahisar topraklarında kurulan partimiz tüm olumlu yaklaşımlarına rağmen hep ret cevaplarla karşı karşıya kaldı. Milletimizin uzlaşın çağrısına kulak asmayan siyasi partilere bu millet yine gereken cevabı 1 Kasım’da verecektir. Partimizde 1 Kasım seçimlerinde 5’de 5 vekil çıkarmamız şu an itibariyle mümkün görünüyor. Oy kaybetme kesinlikle yaşanmayacak ve oylarımızın artacağı da malumdur. Biz kesinlikle, üstlerimizin talimatları dışında hiçbir siyasi parti veya kişilerle herhangi bir diyaloga girmeyeceğiz” diye konuştu.  

 

MUHALEFET MİLLETİN MESAJINI DEĞERLENDİREMEDİ

“Biz partimizin çalışmalarını, icraatlarını ve politikalarını halkımıza anlatmakla mükellefiz” diyen Milletvekili aday adayı Cansel Kuzu,  milletin verdiği mesajı muhalefetin değerlendiremediği vurguladı. Kuzu, “Bunu gerek aday olarak gerekse aday adayı olarak canı gönülden yapmaya hazırız. Bu güne kadar yaptığımız çalışmaları bundan sonra kapı kapı, mahalle mahalle, semt semt, ilçe ilçe, köy köy dolaşarak daha da hızlandıracağız. Artık halkımız kendisinin sesini duymayan siyasilere kanmayacaktır.  Halkımız bir mesaj verdi ama bu mesajı muhalefet partileri iyi değerlendiremedi. Elhamdülillah, partimiz sayesinde ülkemiz Avrupa ülkeleri ile yarışır hale geldi. Gayrisafi milli hâsılamız, kişi başı gelirlerimiz kat kat arttı ve artmaya da devam edecektir. 1 Kasım seçimlerinde, biz olalım veya olmayalım, partimizi yeniden tek başına iktidara getirmek ve istikrarı sürdürmek için elimizden geleni yapacağız. Ben AK Partiden Milletvekili aday adaylığı kararımı kendim almadım. Birçok dostumuzla, halkımızla, görüştüm, fikirlerini aldım. Doğruluğuna inandığım bu yola birlikte çıktığım birçok arkadaşıma yüce Rabbim mahcup ettirmesin, diyor, benimle birlikte aday adayı olan tüm arkadaşlarıma bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi. Milletvekili aday adayı Kuzu’nun aday adaylığı açıklama törenine Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey, ailesi, yakınları ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 

Editör: Haber Merkezi