KÜSİ TOPLANTISI

 Yüksek Planlama Kurulunun 18/06/2015 tarihli ve 2015/28 sayılı kararıyla onaylanan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hazırlanan Türkiye Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Stratejisi ve Eylem Planı'nın 1.2 nolu eylemi kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan; Valilik Makamının 23/02/2016 tarihli onayı ile işlerlik kazanan "KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu" 2016 yılı ikinci toplantısı Vali Yardımcısı Dr. Adem USLU başkanlığında Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akın YILDIRIM, KOSGEB İl Müdürü Mustafa ÇANAKÇI, Afyon Kocatepe Üniversitesi KUSİ Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Barış GÖKÇE, Afyon Kocatepe Üniversitesi SİTTO Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU, Afyon Kocatepe Üniversitesinden Uzm. Mehmet YALVAÇ, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığından Serhat DÜZAĞAÇ, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail GÜLEÇ, Zafer Kalkınma Ajansı YDO Koordinatör Vekili Ali CEYHAN, Ticaret İl Müdürlüğünden Abdurrahman CAMGÖZ, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Proje Müdürü İsmail ARMAĞAN, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulundan Fahri Erhan ARIK, İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü Muhammed BACAKSIZ, Emirdağ OSB Müdürü Oğuzhan Şamil ÇİL, Kredi Garanti Fonu Müdürü Veli DOĞAN, Zafer Teknopark (AKÜ) Dr. Ersan MERTGENÇ' in katılımıyla 22/09/2016 tarihinde saat 14:00 da ATSO binası toplantı salonunda yapılmıştır.
            Toplantıda KÜSİ Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Barış GÖKÇE tarafından Kamu-Üniversite sanayi işbirliği konusunda ziyaret edilen firmalarla ilgili kurul üyelerini bilgilendirici sunum yapıldı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sektörel İlişkiler ve Teknoloji Transfer ofisi koordinatörlüğünce hazırlanan akademisyen-sanayici-girişimci eşleştirme sistemi ile ilgili SİTTO(Sektörel İlişkiler ve Teknoloji Trensfer Ofisi)  Koordünatörü Doç. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu tarafaından kurul üyelerine sunum yapıldı.
            Önümüzdeki 6 ay boyunca yapılacak faaliyetlerle ilgili kararlar alınarak toplantı Mart 2017 tarihinde yapılmak üzere sona erdirildi.
 
Editör: Haber Merkezi