Küçükhöyük Mehmet Ecer’i bağrına bastı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer’i Küçükhöyük bağrına bastı. Küçükhöyük’te vatandaşlarla buluşan Ecer karşılaştığı sevgi ve ilginin kendisine daha fazla sorumluluk yüklediğini dile getirdi.

BİZİM OYUMUZ SİZİN, OYUMUZA SAHİP ÇIKIN

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Ecer,  köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Küçühöyük’te yaşlısı genci bütün herkes Ecer’e yoğun ilgi gösterdiler. Köy meydanında vatandaşlarla sohbet eden Ecer ve beraberindekilere vatandaşlar, “Bizim oyumuz sizin, oyumuza sahip çıkın, oyumuzu çalıyorlar” diyerek anlamlı mesajlar verdiler. Mehmet Ecer ve eşi de kadınlarla bol bol sohbet edip AKP’den bu ülkenin kurtulma zamanının geldiğini belirterek 7 Haziran’da mutlaka sandığa gitmelerini ve demokratik haklarını kullanmalarını istediler.

MEHMET ECER KÜÇÜKHÖYÜK’TEN TAM NOT ALDI

Mehmet Ecer, bir vatandaşın evinde sofrasına misafir oldu. Köylülerin yufka ekmek, peynir ve çay ikramını çevirmeyerek köylülerle birlikte yemek yedi. Ziyaret ettiği Küçükhöyük’ten gördüğü ilgi karşısında son derece memnun kalan Ecer,  vatandaşlara özellikle AKP’nin yolsuzluklarını anlattı. CHP’nin bu yolsuzlukların üzerine gideceğini söyledi. Bu arada emeklilerle ilgili CHP’nin uygulamalarını hatırlatan Ecer,  AKP’nin insanları yoksullaştırarak iktidarını korumaya çalıştığını anlattı. Köylülere ikinci bir defa gelme sözü verdi.

 AKP iktidarları boyunca toplumun en mağdur edilen ve en çok işini toprağını bırakarak başka alanlarda ekmek arayan kesimi köy veya kırsalda yaşayan insanlarımız diyen Ecer, “Köylü faizsiz diye bankadan hayvancılık kredisi aldı, besler, büyütür etinden, sütünden para kazanırım dedi. Meğer kredi ucuz, hayvanlar pahalıymış. Hayvanları pahalıya sattılar. Sonra ucuz et ithal edildi, kaçak girişe adeta göz yumuldu, hayvanlar ucuza satılmaya başladı, üretici borçlandı veya iflas etti. Meğer oyunmuş. Krediyi ucuza vermişler, hayvanı pahalıya. Evine haciz geldi. Yeni icra dereleri törenle açıldı. Köylü köyünde borcum var diye korktu. AKP, AKP’li ile iyi geçindi, kredimi nasıl öderim yeni kredi alamam üç kuruşluk yardım ya kesilirse dedi. Tarım verimsizleşti, umudunu yitiren kimi köylü şehre indi taşeronda çalıştı ya da çocuğunu gönderdi” diye konuştu.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi