KÜÇÜKÇOBANLI'DA İFTAR COŞKUSU
 
         Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları çerçevesinde Küçükçobanlı Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.
 
         Küçükçobanlı Mahallesi'nde muhtarlık binası önünde gerçekleştirilen iftar programına katılım yoğun oldu. Her zaman olduğu gibi yine Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin en güzel esintilerinin yaşandığı programa, Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Karadana, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu H. Hüseyin Azak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Burhanettin Çoban yemek öncesi eşi Emine Çoban ile birlikte tüm masaları gezerek vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi.
 
         "İNSANLARIN BİR ARAYA GELMESİNE VESİLE OLUYORUZ"
 
         İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tüm vatandaşların yaklaşan Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı kutladı. Yaklaşık 2,.5 yıldır zaman zaman Küçükçobanlı halkı ile birlikte olduklarını kaydeden Başkan Çoban, "Küçükçobanlı bizim  bir mahallemiz. İstedik ki geçtiğimiz yıllarda ilimizin değişik mahallelerinde yaptığımız mahalle iftarlarını bu yıl Küçükçobanlı'da da yapalım. Öncelikle teşrifinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Muhtarımız Hasan Beye 'daha önce Ramazan ayında, bu şekilde toplu bir iftar programında Küçükçobanlı halkının genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle hiç bir araya geldi mi' diye sordum, hatırlamadığını söyledi. Aslında biz de bu mübarek aylarda bu tür etkinlikler yaparak sizlerin de bir araya gelmesini vesile oluyoruz. Çünkü gün geçtikçe eski komşuluk ve dostluk ilişkileri maalesef zayıflıyor. İnşallah bu tür davetler devam eder sizler de bunları benimsersiniz" diye konuştu.
 
         "KENDİMİ ARTIK AFYONKARAHİSARLI OLARAK GÖRÜYORUM"
 
         Vali Aziz Yıldırım ise yine bir iftar programında vatandaşlarla birlikte iftar yapmanın kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Başka yerlerde iftar yapmaktansa halkla iç içe iftar yapmayı tercih ettiğini belirten Vali Yıldırım, "Buradaki vatandaşlarımızla iftar yapmayı ve bu Ramazan coşkusunu birlikte yaşamayı daha önemli görüyorum. Bu yıl sayın belediye başkanımızın yaptığı mahalle iftarlarının ikisine katılabildim. İnşallah gelecek yıl nasip olursa daha fazlasına katılmayı arzu ediyorum" dedi. Kapısının her zaman vatandaşlara açık olduğunu ifade eden Vali Yıldırım, göreve başlayalı 10 gün olmasına rağmen kendisini artık Afyonkarahisarlı olarak gördüğünü söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi