KOSGEB projelerini en fazla değerlendiren Çobanlar Belediyesi
 
 
Avrupa Birliği (AB), KOBİ'lerin ve girişimciliğin desteklenmesi ve gençlere girişimciliğin özendirilmesi için; AB'nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak amacıyla, 2009 yılından beri Avrupa KOBİ Haftası yaklaşımını sürdürmektedir. Bu kapsamda ülkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca kendi seçtikleri temalar çerçevesinde Avrupa KOBİ Haftası'nın mantığına uygun etkinlikler düzenlemektedir.
 
KOSGEB'in ulusal kamu koordinasyonunu yürüttüğü Avrupa KOBİ Haftasında Türkiye, 2009 yılından itibaren diğer 37 katılımcı ülke ile birlikte yer almaktadır. Avrupa KOBİ Haftası bu yıl 21-27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecektir. Hafta dolayısıyla Müdürlüğümüz ilimizde bulunan meslek odaları, üniversiteler, yerel yönetimler temsilcilerine ziyaretler gerçekleştirerek, Avrupa KOBİ Haftası ve KOSGEB faaliyetleri konusunda bilgi aktarımı yapmaktadır.
 
Bu kapsamda, KOSGEB Afyonkarahisar Müdürü Mustafa ÇANAKÇI, KOSGEB’le en fazla girişimcilik projesi gerçekleştiren belediye olan Çobanlar Belediyesi Başkanı Salih ALAKA’ YI makamında ziyaret ederek, Avrupa KOBİ Haftası,  KOSGEB faaliyetleri  ve KOSGEB'in girişimciliği özendirmesi kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgi vermiş ve etkin işbirlikleri için kendilerine teşekkür etmiştir.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi