KOSGEB MÜDÜRÜN’DEN ESOB’A VEDA ZİYARETİ

KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkez Müdürlüğünden KOSGEB Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğüne atanan Mahmut Güngör Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ESOB Başkanı Abdülkadir Konak; Mahmut Müdürümüz’e teşekkür ediyorum, görev yaptığı süreç içerisinde tüm paydaşlarla olduğu gibi bizimle de uyumlu bir çalışma içinde oldu. Onun döneminde Birliğimiz aracılığıyla KOSGEB’in destekleri ile binlerce kişiye Girişimcilik kursu düzenleyerek iş hayatına atılmalarını sağladık. Bundan sonraki görevinde başarılar dileyerek, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

KOSGEB Başkanlığı Strateji Geliştirme MüdürüMahmut Güngör de ziyarette yaptığı konuşma da; Göreve ilk başladığımız günden bugüne Afyonkarahisar ilimize hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, esnaf teşkilatına da her konuda kanunlar ve mevzuat çerçevesinde yardımcı olduklarını, bu doğrultuda da Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’tan ve tüm Odalarımızdan her zaman destek gördüklerini ifade etti. 

ESOB Başkanı Konak ilimize ve esnaf ve sanatkârlara verdiği hizmetlerin anısına KOSGEB Strateji Geliştirme Müdürü Mahmut Güngör'e Türk Bayrağı hediye etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi