Koordinasyon Toplantısı Bakanlarımız Avcı ve Eroğlu’nun Katılımıyla Yapıldı.

Ülke geneli ve Afyonkarahisar için bakanlıklar düzeyinde yürütülen çalışma, faaliyet ve hizmetlerin görüşüldüğü koordinasyon toplantısı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu katılımıyla yapıldı.
 
İl Genel Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Valimiz Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Orman ve Su İşleri Bakanlığı üst düzey Yöneticileri, Vali Yardımcıları, İGM Başkanı Salih Sel, Kaymakamlar, İGM Üyeleri ve İl Müdürleri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Aziz Yıldırım; “Sayın Bakanlarımızı Afyonkarahisar’da görmek bizler için mutlulukların en büyüğüdür. İl Genel Meclisimizin yeni yapılan ve 2017 bütçesinin hazırlandığı ve kabul edildiği bu salonda ilk defa Sayın Bakanlarımızı ağırlıyoruz. Bugün burada Afyonkarahisar’ımızda 2016 yılında İl Genel Meclisimizin hazırlamış olduğu bütçe ve planlar doğrultusunda Sayın Bakanlarımızın takdirleri ile Hükümetimizin ve Devletimizin vermiş olduğu kaynaklar ile İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen yatırımları bir defa daha göreceğiz. 2016 yılında neler yaptık, 2017 yılında neler yapmayı planlıyoruz. Aynı zamanda ilimizin Sayın Bakanı Veysel Eroğlu Bakanımızın yanında hemen komşu bir ilimizden birde Kültür ve Turizm Bakanımız var. Burada İl Özel İdare Genel Sekreterliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce Afyonkarahisar’ımızda neler yapıldı ve nelerin planlandığı konuşulup, görüşülecektir. Ben Sayın Bakanlarımıza tekrar sizlerin huzurunda ilimize hoş geldiniz diyorum. “dedi.
 
Programın devamında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur ile İl Kültür ve Turizm Müdür V. Özge Öztürk Demirayak tarafından kurumlarının yatırım çalışmaları ve faaliyetleri hakkında sunumlar yapıldı.
 
Editör: Haber Merkezi