Köksal: “Vaatler yerine getirilmiyor”
 
Yanar döner politikalarla vatandaş perişan hale geldi
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, hafta sonu ilçe ve beldelerde bir dizi ziyarette bulundu. Vatandaşların sorunlarını bire bir dinleyen Köksal, "Masa başında alınan kararlar sonucu çiftçimizden esnafımıza toplumumuzun tüm kesimleri mağdur oluyor. Vaadler yerine getirilmiyor, yanar döner politikalarla vatandaş perişan hale geldi" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Merkez, Çay, Sandıklı ve Dinar ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
MİLLETİN VEKİLİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Milletvekili Köksal ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sandıklı İlçesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Sandıklı'da bulanan kahvehaneleri tek tek ziyaret eden Köksal, "Söz verdiğimiz gibi gerçekten milletin vekili olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. CHP olarak tüm yurttaşlarımızı kucaklıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine sahip çıkıyoruz. Şunu unutmamalıyız ki; cumhuriyeti kuranlar çocuklarına, torunlarına daha güzel bir Türkiye bırakmak için ağır bedeller ödediler. Bu sebeple demokratik parlamenter sisteme sahip çıkacağız" dedi.
AYAKKABI KUTULARINDAKİ DOLARLARI BOZDURUN
Ziyaretlerinde vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Köksal, "AKP'liler dolarları bozdurdun diyor. Onlar önce ayakkabı kutularındaki dolarları bozdursun. Sürekli halkımızla beraberiz vatandaşın değil bozduracak doları bulmayı evine ekmek götürecek parası yok. AKP 14 yıldır ülkeyi yönetiyor. 14 yılda hangi sorun çözüldü. Milyonlarca işsiz gencimiz var. Esnaf, çiftçi kan ağlıyor" ifadelerini kullandı. 
ÜRETİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Köksal daha sonra beraberindeki CHP Sandıklı İlçe örgütü üyeleri ile birlikte Sandıklı Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, pancar ve haşhaş üreticileri başta olmak üzere tüm üreticilerin sıkıntıları hakkında Oda Başkanı Süleyman Yıldız'dan bilgiler alarak, çiftçi Kayıt Sistemi'nde yaşanan sorunları dile getirdi. Daha sonra Köksal ilçede mahalle toplantısına katılarak kadınlarla bir araya geldi. 
YANAR DÖNAR POLİTİKALAR VATANDAŞI PERİŞAN EDİYOR
Sandıklı ilçesinin ardından Dinar İlçesini ziyaret eden Milletvekili Köksal, burada da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra beraberindeki partililer ile birlikte ilçeye bağlı Tatarlı Beldesi'ndeki kahvehaneleri ziyaret eden Köksal, "Masa başında alınan kararlar sonucu çiftçimizden esnafımıza toplumumuzun tüm kesimleri mağdur oluyor. Tarımdaki vaadler üreticiye ve çiftçiye yansımıyor. Buna benzer yanar döner ekonomik politikalarla vatandaşımızda perişan hale geldi" diye konuştu.
CHP Milletvekili Burcu Köksal ziyaretleri kapsamında CHP Çay İlçe Örgütü ile birlikte Eğitim-İş Sendikası Çay Şubesi'nin düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı. Burada konuşan Köksal, eğitim ve öğretim sistemindeki sıkıntılarla öğretmenlerin sorunlarını dile getirdi.
Milletvekili Köksal Afyonkarahisar merkezde de CHP İl Kadın Kolları ile birlikte ev toplantılarına katıldı. 
 
Editör: Haber Merkezi