Köksal: “Öğrencilerimiz ‘Hayır’ için sandığa sahip çıkmalı”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Köksal, "Yarınlarınız olan gençlerimiz 'Hayır'a sahip çıkaracak sandığa gitmeliler" dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) eğitim gören öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Köksal, Anayasa teklifine neden "Hayır" denilmesi gerektiğini anlattı.
CUMHURİYET VE DEMOKRASİ MÜCADELESİ  
Öğrencilere sandığa gitmeleri çağrısında bulunan Köksal, "Hepiniz ülkemizin geleceğisiniz. Özellikle siz gibi üniversitelerde okuyan gençlerimiz 'Hayır'a daha çok sahip çıkmalıdır. Bildiğiniz gibi bu bir parti meselesi değil. Cumhuriyetimiz, demokrasimiz için gelecekte siz gençlerimizin nasıl bir Türkiye'de yaşayacağının kararının verileceği bir süreçteyiz. Kısacası siz gençlerimizin gelecekte nasıl bir Türkiye'de yaşayacağınızın belirleneceği bir mesele. Aydınlık bir Türkiye için, demokratik bir Türkiye için tek adam rejimine Başkanlık Sistemine 'Hayır' diyeceğiz. Unutmamalıyız ki, bu referandum bir Cumhuriyet ve demokrasi mücadelesidir" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi