Köksal, "Hayır" kampanyasına başladır
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, kar kış demeden çalışmalarına devam ediyor. Köksal, Sultandağı'nın belde ve köylerinde Anayasa Değişikliği Paketi'ne neden "Hayır" denilmesi gerektiğini anlattı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Köksal, Sultandağı ilçesinin yanı sıra ilçeye bağlı Yeşilçiftlik, Dereçine beldeleri ve Çömözü, Yakasenek köylerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, CHP Sultandağı İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Rıza Yılmaz da hazır bulundu.
SÜPER KRALLIK GELİYOR
Ziyaretlerinde AKP'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne getirdiği, MHP'nin desteğiyle geçen Anayasa Değişikliği Paketi hakkında bilgi veren Milletvekili Burcu Köksal, "Bu Anayasa Değişikliği Paketi, Cumhurbaşkanı değil Süper Kral seçimine yönelik bir girişimdir. Bu Anayasa Paketi referandumda geçerse devletin tek adam tarafından yönetilmesi resmi bir karara bağlanmış olacak. Bu Süper Krallık, kendi çevresinde görünenlere çeşitli Bakanlık payeleri, müşavirlik payeleri dağıtacak. Böyle bir yönetimden de Türkiye'nin iyi yönetilmesini bekleyeceksiniz. Biz Süper Kral rejimine karşılık 'Kral çıplak' diyoruz" ifadelerini kullandı.
ÜÇKAĞITÇI TERZİLERE GÖZ YUMMAYIN
Milletvekili Köksal, "Şimdi üçkağıtçı terziler çıkmış, Türkiye'ye giydirilmek istenen deli gömleğini 'Aman efendim ne güzel bir kıyafet. 100 yıllardır böyle kıyafet görmedik' deyip yutturmak istiyor. Ama halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisi, bu deli gömleğini yırtıp atacak. Türkiye, şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamayacağı gibi, tek adamların gönüllerine göre dizayn edeceği bir ülke de olmayacak" diye konuştu.
AKP ELİYLE YAPILAN BİR İNTİHAR SALDIRISIDIR
Vatanını seven, ailesini seven, milletini seven herkesin "Hayır" demesi gerektiğine işaret eden Köksal, "Biz ucuz siyasi çıkarlar için fikrimizden caymıyoruz. Biz, 'Yarın bize de bir Bakanlık verilir mi', 'Milyon liralar hesabımıza yatar mı' diye düşünmüyoruz. Biz bu ülkenin geleceğini düşünüyoruz. Son 15 yılda bütün öngörüleri çıkan, bütün uyarılarına önce tepki gösterilen, sonra hak verilen bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin neferleri olarak diyoruz ki bu değişiklik paketi, Cumhuriyetimizin ve ülkemizin temellerine konan dinamittir. Bu anayasa değişiklik paketi, AKP eliyle yapılan bir intihar saldırısıdır. Bu uçurumdan ülkemizi koruyalım" ifadelerini kullandı.

 
Editör: Haber Merkezi