"Halk için, halkla çalışandan daha büyüğü yoktur"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, ilçe, belde ve köy ziyaretlerine hafta sonu da devam etti. Milletvekili Köksal,"Halk için, halkla çalışandan daha büyüğü yoktur" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, hafta sonunda da vatandaşlarla bir araya geldi. Emirdağ ve ilçeye bağlı Bademli Köyü, Sultandağı İlçesi, Işıklar Beldesi, Dinar İlçesi, İscehisar İlçesi'ne bağlı Alanyurt Beldesi ile Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Nuh Beldesi'ni ziyaret eden Milletvekili Burcu Köksal, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
BÜYÜK OLAN HALK
7 Haziran seçimlerinin öncesinde olduğu gibi sonrasında da halkla bir araya geldiklerini ifade eden Köksal, "Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Büyük olan halktır ve halk için halkla beraber çalışandan daha büyüğü yoktur. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını iletip, ülkemizin neden hükümetsiz kaldığını erken seçimin Tayyip Erdoğan tarafından istendiğini anlattık. Yurttaşlarımızda ülkemizin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olduklarını belirterek, gerek yaşanan terör olaylarının gerekse de, erken seçimin ve ekonomideki kötü gidişatın nedeninin tek adam yönetiminin sonucunda olduğunu söylediler" dedi.
KÖTÜ GİDİŞATA CHP İKTİDARI SON VERECEK
1 Kasım'da gerçekleştirilecek erken genel seçim için vatandaşlardan destek isteyen Köksal, "Ülkemizin içinde bulunduğu ateş çemberi toplumun tüm kesimlerinin tepkisini toplamakta ve bu durumun tek sorumlusu AKP hükümetidir. Vatandaşlarımızın desteği ile 1 Kasım'da CHP iktidarı ile bu kötü gidişata son vereceğiz" ifadelerini kullandı. 
İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Milletvekili Köksal gerçekleştirdiği ilçe, belde ve köy ziyaretleri kapsamında, Dinar İlçesi’nde Turan Oruç'un yeğeni Hasan Başyiğit'in düğününe katılarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Köksal daha sonra Işıklar Beldesi'nde düzenlenen Musa Kiraz'ın oğlunun sünnet düğününe katıldı. Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar'ın oğlunun düğün törenine katılan Milletvekili Köksal, CHP Emirdağ İlçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Gökçe'nin de oğlunun düğün törenine katılarak genç çifti tebrik etti. 
Köksal, Zeki Elbir ve Nazife Elbir'i de ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunduktan sonra 22. ve 23. dönem CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe'nin hafta sonu hayatını kaybeden babası Hasan Ünlütepe'nin cenaze törenine katılarak CHP eski Milletvekili Ünlütepe'ye başsağlığı dileğinde bulundu.
Köksal, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde daima yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi