Köksal: “Çözüm Atatürk ilkeleridir”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye'nin çıkış yolunun Atatürk ilkeleri olduğunu belirterek, "Cumhuriyet'in kurucu değerlerine sahip çıkmanın vakti gelmiştir" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Dazkırı ve Evciler'de bir dizi ziyarette bulundu. Evciler Belediyesi tarafından düzenlenen Demokrasi Şöleni'ne de katılan Milletvekili Köksal, "Türkiye'nin çıkış yolu Atatürk'tür, Atatürk ilkeleridir" dedi. Köksal, Evciler Belediyesi tarafından yaptırılan parkın da açılış törenine katıldı.
CEMAAT TAHAKKÜMÜ SONA ERMELİ
Vatandaşlarla bir araya gelerek ülke gündemini değerlendiren Köksal, "15 Temmuz gecesi hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Bu, demokrasimiz için dönüm noktasıydı. Milletimiz, sokağa inerek tankları durdurdu. Bundan sonra kimse böyle kalkışmalara cesaret edemeyecektir" dedi. Hain darbe girişiminin Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çeken Köksal, "Devlet güvenliğinde ve teşkilatlanmasında cemaatlerin tahakkümüne son verilmelidir" ifadelerini kullandı.
CUMHURİYET'İN MİMARI ATATÜRK
Milletvekili Köksal, şöyle konuştu:
"Cumhuriyet'in kurucu değerlerine, felsefesine dönmemiz gerekiyor. Cumhuriyet, öyle bir binadır ki nice depremler görse de yıkılmamıştır, yıkılmıyor, yıkılmayacak. Cumhuriyet'in mimarı ise Büyük Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'tür. Atatürk'ün sözlerinin geçerliliği bir kez daha kanıtlanmıştır. Türkiye Atatürk ilkelerinden uzaklaştığında felaketlerle karşılaşmaktadır. Bizim çıkış yolumuz Atatürk ilkelerini yeniden hatırlamaktır."
 
Editör: Haber Merkezi