Köksal: “CHP'de gelenek sürüyor”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın başlattığı CHP ilçe örgütlerinin CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etme geleneği Çay İlçe Örgütü ile devam etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm CHP'lilerin halkın iktidarını kurmak için çok çalışması gerektiğini belirtti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal'ın 1 Kasım seçimlerinden sonra başlattığı "CHP Örgütleri Genel Merkez'le Buluşuyor" etkinliği çerçevesinde Çay İlçe Örgütü de CHP Genel Merkez yöneticileri ile görüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Çay İlçe Başkanı Ali Selvi ve partililer, Kılıçdaroğlu ile sohbet etme imkanı buldu.
BURCU KÖKSAL ÖRNEK
Ziyarette konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, Afyonkarahisar Merkez ve ilçelerindeki çalışmaları zaman zaman bizlere anlatıyor. Bu kapsamda Çay İlçesi'nde yapılan çalışmalar hakkında da vekilimizden bilgiler aldık. Halkın iktidarını kurmak için tüm CHP'lilerin çok çalışması gerekiyor. Milletvekilimiz Burcu Köksal, bu konuda güzel bir örnektir" dedi.
Heyet CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinin ardından CHP Grup toplantısına katıldı. 
 
Editör: Haber Merkezi