Köksal: “CHP ayrıştırıcı ve çatışmacı yönetim anlayışına son verecek”

 CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1'nci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal ve CHP'li Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Emirdağ İlçesi'ni ziyaret ettiler. CHP Milletvekili Köksal, "CHP ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı ve çatışmacı yönetim anlayışına son vermeye kararlıdır" dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve 1'nci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Hatice Gök, Bekir Kasap, İsmahan Nergiz ve Adnan Çelik Emirdağ İlçesi'ni ziyaret ettiler.

VATANDAŞLAR DEĞİŞİM İSTİYOR

Emirdağ İlçesi'nde pazar yerini ve esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen adaylar CHP'nin seçim bildirgesini vatandaşlara anlatarak 1 Kasım'da yapılacak seçimler için destek istediler. CHP'li adaylara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, 13 yıldır devam eden tek parti iktidarının sona ermesi gerektiğini ve değişim istediklerini söylediler.

CHP GERÇEKÇİLİĞİNİ KANITLAMIŞTIR

AKP'nin iktidar olduğu süreç boyunca Türkiye'yi iyi yönetemediğini ve bu süreçte Türkiye'nin yapısal hiç bir sorununun çözülemediğini ifade eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, "Türkiye’nin önündeki büyük fırsatlar kaçırılmıştır. Ülkemizin çok değerli zamanı boşa harcanmıştır. Bu nedenle yurttaşlarımız karşı karşıya olduğumuz önemli sorunları çözmek için yeni bir siyasi anlayışa ihtiyaç duyulduğunu söylemektedir. CHP, Türkiye’nin sorunlarına dair bilgisini, eleştirilerinin doğruluğunu ve çözüm önerilerinin gerçekçiliğini kanıtlamıştır. CHP, içinde bulunduğumuz sorunlara ilişkin en doğru teşhisleri yapan ve en doğru çözümleri ortaya koyan partidir. İşte bu nedenle Türkiye’nin sorunlarını çözebilecek tek siyasi parti CHP’dir" dedi.

TÜRKİYE'NİN CHP'YE İHTİYACI VAR

Türkiye'nin büyük bir dönüşüme ihtiyacı olduğunun önemle altını çizen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Köksal, "Türkiye’nin CHP’nin ısrarla savunduğu ‘büyük dönüşüm hedeflerinin’ gerçekleştirilmesine ihtiyacı var. Türkiye’nin içinde bulunduğumuz buhrandan ülkemizi çıkaracak vizyon ve cesarete sahip bir siyasi kadroya ihtiyacı var. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var. Türkiye’nin sorunları derin, ama Türkiye çaresiz değil. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi var" ifadelerini kullandı.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarının Emirdağ İlçesi'ndeki ziyaretlerine CHP İl ve CHP Emirdağ İlçe yönetimi ile çok sayıda partili eşlik ettiler. Öte yandan CHP Milletvekili Burcu Köksal, İhsaniye İlçesi'ne bağlı Karacaahmet Beldesi'nde vefat eden CHP Belde Başkanı Ahmet Aydın'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. 
Editör: Haber Merkezi