Köksal: “AKP terörü sadece kınayarak yok etmeye çalışıyor”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Atatürk Havaalanı'ndaki saldırıyı kınadı. Köksal, terörün insanlık suçu olduğunu belirterek teröre dolaylı ve doğrudan destek vermenin de bu suça ortaklık olduğunu kaydetti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, İstanbul Havaalanı'nda meydana gelen terör saldırısını kınadı ve saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.
Köksal, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Atatürk Havaalanı'nda terör saldırısı ile sarsıldık. 7 Haziran 2015'te yapılan genel seçimlerden bu yana kaçıncı canımız gitti, kaç kere yüreğimiz yandı. Bunun bir sonu olacak mı, diye soruluyor. Bunu Kaçak Saraylar'a sormak gerekiyor. Türkiye adım adım terör ülkesi hâline getirilmek isteniyor. Terörü sadece kınayarak mücadele eden bir hükümetimiz var. Bu bombalar yarın evlerimizin önünde patladığında yapacak hiçbirşey kalmayacak. Bu sürecin sonunda da hiçbir şeyin müsebbibi değilmiş gibi birileri çıkıp 'Başkanlık için oy verin, bakın ülke ne hale döndü' diyecek. Terör belasını göstererek yüzde 90'lık bir 'evet' sonucuna ulaşmak isteyen siyasetçiler bilsinler ki terör bir insanlık suçudur. Teröre dolaylı ve doğrudan destek vermek de bu suçun ortaklığı anlamına gelir. Terörü kendi çıkarları için kullandığını zannedenler, önünde sonunda hem milletin huzurunda hem yargının önünde hesap verecekler. Terör saldırılarında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."
 
Editör: Haber Merkezi