Köksal: “AKP partim, CHP ise Türkiye” dedi.

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, erken seçime gidilmesindeki ana sebebin AKP'nin koalisyon görüşmelerinde önce partisinin çıkarlarını gözetmesinden kaynaklandığını söyledi. Köksal, CHP'nin ise koalisyon görüşmelerinde önce Türkiye dediğini ifade etti.

 

CHP'Lİ HERKES ÇALIŞMAK ZORUNDA

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her gün ilçe, belde ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek halkla buluştuğunu kaydeden Milletvekili Köksal, "CHP'li herkes çalışmak zorunda. Her CHP'linin görevi çalışmak. Yurttaşlarımıza ziyaretlerimizde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ileterek CHP'nin 7 Haziran seçimlerinden önce ve sonrasında izlediği politikaları anlatıyoruz" dedi.

CHP’NİN PROJELERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE ANLATACAĞIZ

CHP olarak ülkenin hükümetsiz kalmaması ve koalisyon hükümeti kurulması için çok çalıştıklarının altını çizen Köksal, "Koalisyon görüşmelerinde parti menfaatlerini değil, ülkemizin sorunlarını içeren konularla masaya oturduk. Ancak AKP bunun tam tersini yaptı. Sonuç olarak gelinen durumda açık bir şekilde ortadadır. 1 Kasım'da gerçekleştirilecek erken seçim öncesinde bizler vatandaşlarımıza CHP'nin projelerini en iyi şekilde anlatarak, ülkemizin ve vatandaşlarımızın bizim önceliğimiz olduğunu belirteceğiz" şeklinde konuştu.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ziyaretleri kapsamında Bolvadin İlçesi merkez, ilçeye bağlı Kemerkaya, Karayokuş köyleri ile Şuhut İlçesi'ne bağlı Karadilli Beldesi'ni ziyaret ederken, CHP Karadilli Belde Başkanı'nın yeğeni Mustafa Yılmaz'ın oğlunun sünnet düğününe de katıldı.    

Editör: Haber Merkezi