Köksal: "Afyonkarahisarımız'ın başı sağolsun"
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın 1 yılda 12'nci kez şehit verdiğini söyledi. Köksal, "Afyonkarahisarımız'ın başı sağolsun" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Çay İlçe Örgütü ile birlikte şehit Mehmet Esen'in cenaze törenine katıldı. Acılı aileyi taziye ziyaretinde de bulunan Köksal, "Afyonkarahisarımız'ın başı sağolsun. 1 yılda 12'nci kez şehit verdik. Bu şehitler yüreğimizi yakıyor. Ülkemizin bir an önce barışa ve kardeşliğe kavuşmasını istiyoruz" dedi.
BİR DAHA DARBE GİRİŞİMİ YAŞANMASIN
Şehit cenazesinin ardından Karacaören'deki vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, "15 Temmuz'da yapılmak istenen hain darbe girişimini püskürttük. Şimdi demokrasimizi sağlam temellere oturtup, Türkiye'nin geleceğine yön verme zamanıdır. Bu hain darbe girişimlerinin bir daha yaşanmaması için biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.
HAKİKİ YOL, ATATÜRK'ÜN ROTASI
İhsaniye ilçesinde de incelemelerde bulunan Milletvekili Köksal, İhsaniye Belediyesi tarafından yaptırılan Çaltepe Sosyal Tesisleri'nde partililerle bir araya geldi. Köksal, "Artık, siyasette senlik-benlik duygularından çok bu ülke için çalışma duygusunun öne çıkması gerekiyor. Artık memuriyette senlik-benlikten ziyade liyakatin esas alınması gerekiyor. Türkiye Atatürk'ün rotasına girdiği anda, dertlerinden kurtulacaktır" ifadelerini kullandı.
MİLLETİN VEKİLLİĞİNİ YAPIYORUZ
Milletvekili Köksal ilçe, belde ve köy ziyaretleri kapsamında, Çobanlar, Dinar, Şuhut ilçeleri ile bu ilçelere bağlı belde ve köylerde de vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaretlerinde vatandaşların sıkıntıları dinleyerek not alan Köksal, "1 Kasım seçimlerinden itibaren yaptığımız bu ziyaretlerde amacımızın hem yurttaşlarımızla bir araya gelmek hem de sıkıntıları dinleyerek yerinde görmek olduğunu her fırsatta dile getirmiştik. Ankara'nın değil vatandaşın vekili olacağımıza dair söz vermiştik. Yurttaşlarımızın sorunlarını dinleyerek sadece not almıyoruz. Bu sorunları Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dile getirerek ilgili kurumlara aktardığımız gibi konuyla ilgili gelişmeleri de takip ediyoruz. Ankara'da salon ve bürokrasi vekilliği değil, olması gerektiği gibi halkın vekilliğini, milletin vekilliğini yapıyoruz" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi