Koçoğlu’ndan AGAD’a ziyaret

Akdeniz Girişimcileri Proje Derneği Kurucu Başkanı, Hediye Koçoğlu Dalgıç, Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği yönetimini ziyaret etti.

Akdeniz Girişimcileri Proje Derneği Kurucu Başkanı, Ak Parti Kadın Kolları Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve MKYK Üyesi Hediye Koçoğlu Dalgıç, Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği’ne ziyarette bulundu.

Hediye Koçoğlu Dalgıç’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Taytak, “Gençler olarak siz değerli büyüklerimizin destekleriyle ülke yönetimine katkıda bulunmak istiyoruz. Dernek olarak bu konuda faaliyetler ve çalışmalar yürütmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sivil toplum örgütlerini ve gençleri önemsediğini ve fırsat buldukça bir araya geldiğine değinen Akdeniz Girişimcileri Proje Derneği Kurucu Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç, “Siz sivil toplum örgütlerine ve özellikle de siz gençlere büyük işler düşüyor. Hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun, düşüncelerinizi açıkça dile getirip ifade etmelisiniz. Demokrasinin topluma yerleşmesi için, gençlerin kişisel gelişimi için bu çok önemlidir.” dedi

Editör: Haber Merkezi