Kılıçdaroğlu:"CHP, bu ülkenin çimentosudur"

CHP Genel Merkezi'nin çağrısıyla Çanakkale'de düzenlenen CHP İl Başkanları toplantısında "Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkenin çimentosudur" vurgusu yapıldı
 
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çanakkale'de düzenlendiği CHP İl Başkanları toplantısında ülke gündemi masaya yatırıldı. Toplantının birinci gününde CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ile Yasemin Öney Cankurtaran sunum yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da "Bir kez daha görülmüştür ki CHP bu ülkenin çimentosudur" dedi.
Toplantıda söz alan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Afyonkarahisar'daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Demirkırkan, "Genel Başkanımız ve yöneTicilerimizle çok verimli bir çalışma yaptık. Ülkemizin geleceğinin Atatürk ilkelerine bağlı, laik demokratik sosyal bir hukuk devlerinde olduğuna bu yola da ancak CHP ile birlikte ulaşılabileceğine inancım daha da arttı" dedi.
MİTİNG GİBİ TOPLANTI
İl Başkanları toplantısının ikinci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İl Başkanları sabah 8'de Büyük Anafartalar Köyü'nde düzenlenen törene katıldılar. Anma etkinliği 10 bine yakın CHP'li birlikte adeta miting havasına döndü. Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı topraklardayız"  diye sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada Anafartalar zafetinin önemini ve Atatükrün askeri dehasını anlattı.
 
Editör: Haber Merkezi