Kayıkçı: “Tahrip edilen değerleri yeniden ayağa kaldıracağız”

Seçim gezileri kapsamında Hocalar’da vatandaşlarla buluşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, CHP iktidarında, AKP iktidarının Türkiye’de tahrip ettiği ekonomik  ve maddi değerleri yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Burcu Kayıkcı, genel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine Hocalar ilçesiyle devam etti. İlçede vatandaşlarla konuşan Kayıkcı, esnaftan, çiftçiye, memurdan, işçiye tüm kesimin sıkıntılarını dinledi.  Kendisine dert yanan vatandaşlara, açıklama yapan Kayıkcı, Türkiye’deki yaşanan sıkıntıları iyi bildiklerini ve ülkemizde yoksulluk yöneten bir iktidarın olduğunu söyledi. Kayıkcı, “AKP iktidarı Türkiye’de yoksulluğu yönetiyor. İnsanlar yokluk içinde yaşam savaşı veriyor. Biz CHP’liler olarak bu kötü gidişata son vereceğiz” diye konuştu.

“CHP İKTİDARINDA HERKES HAKKINI ALACAK”

CHP’nin seçim vaatlerini de anlatan Kayıkcı, “Taşeron işçiliği kaldıracağız. Emekli maaşı en düşük bin 500 lira olacak. Emeklilere ramazan ve kurban bayramlarında ikramiye vereceğiz. Asgari ücret bin 500 lira olacak. İşçilerimiz rahat bir nefes alacak. Yoksulluğu tarihe gömeceğiz. Refahı tabana yayarak, tüm insanların geçimlerini rahatlıkla sağlayabileceği bir sistem oluşturacağız. Türkiye’de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. AKP’nin oyu avcılığı yaptığı sosyal yardımlara farklı bir boyut getireceğiz. Sosyal yardımlar arttırılacak ve nakdi olarak verilecek. Bu yardımlar kimseyi teşhir etmeden yapılacak. Türkiye’de bitme noktasına gelen tarım ve hayvancılığı yeninden canlandıracağız. Çiftçimiz mazotu 1,5 liradan alacak. Ayrıca tarımsal desteklemeler artırılacak. AKP’nin Türkiye’de tahrip ettiği her türlü ekonomik ve manevi değerleri yeniden ayağa kaldıracağız. Gelin bize destek verin AKP’nin sömürü düzenine son verelim” dedi. 

Editör: Haber Merkezi