Kayıkçı: “4 Yıl Yetki Verin ‘Başarılı Olmazsam Bir Daha Aday Olmam”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Burcu Kayıkçı CHP Dinar İlçe Teşkilatını ziyaret etti. CHP Dinar İlçe Başkanı Ecz. Mevlüt Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Kayıkçı 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimler için destek istedi.

 

Milletvekili olmanın çocukluk hayali olduğunu, milletvekili olması halinde milletin vekili olacağını kaydeden Kayıkçı, ‘Meclis çalışmalarımız dışında Afyonkarahisar’da olacağız. Açacağımız bürolarla birlikte halkın sesine kulak vereceğiz’ dedi.

 

Vatandaşların açılacak bürolar aracılığıyla şikayet, talep ve isteklerini bir bir dinleyeceğini ifade eden Burcu Kayıkçı yaptığı konuşmada şunları söyledi, ‘İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile birlikte hareket edip Afyonkarahisar’ın tamamının sorunlarını çözeceğiz. 4 yıl boyunca ulaşabildiğim her bölgeye gideceğim. Ben Genel Başkanımızın dediği gibi 4 yıllık yetki istiyorum. Bu 4 yılda başarılı olmazsam, partimizin oy oranını artıramazsam  bir daha aday olmayacağımın sözünü veriyorum. Partili partisiz herkesin vekili olmak istiyorum. Yapılacak olan ön seçimlerde sizlerden destek istiyorum’ dedi.

 

CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, Burcu Kayıkçı’nın ziyaretinden ötürü çok memnun olduklarını, Bu yola çıkan bütün aday adaylarını kutladığını kaydederek şunları söyledi, ‘Bizlere düşen bu yola çıkan arkadaşlarımıza onay vermektir. Kayıkçı bu işe emek verenlerdendir. Kendisine bol enerji ve başarılar diliyorum’ şeklinde konuştu.

 

HABER FOTO: İSMAİL YILMAZ

Editör: Haber Merkezi