GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAYA, İL BAŞKANI YURDUNUSEVEN’İ ZİYARET ETTİ
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, 2. Bölge Koordinatör Milletvekili Salih Koca ile birlikte İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret etti.
 
Bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya beraberindeki 2. Bölge Koordinatör Milletvekili Salih Koca ile birlikte İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i parti binasında ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve Koordinatör Milletvekili Koca’yı İl Başkanı Yurdunuseven ile Milletvekili Av. Ali Özkaya karşıladı. Teşkilat çalışmaları hakkında Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya bilgiler veren Yurdunuseven, 1 Kasım seçimlerinde alınan yüzde 63,5’lik sonuçla son 65 yılın en yüksek oyunun alındığını belirtti. Yurdunuseven, Merkez ilçe dahil Afyonkarahisar’ın toplamda 18 ilçesinin bulunduğunu söyledi.


 
SARIKAMIŞ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDILAR
İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyen Genel Başkan Yardımcısı Kaya, parti olarak Afyonkarahisar’a ayrı bir önem verdiklerini söyledi. Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı ziyaretin ardından Genel Başkan Yardımcısı Kaya, 2. Bölge Koordinatörü Koca, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Hatice Özkal ve İl Başkanı Yurdunuseven, belediye başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ettiler. Başkan Çoban tarafından karşılanan Kaya ve beraberindeki heyet, belediye ziyaretinin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Sarıkamış Şehitleri’ne vefa yürüyüşüne’ katıldılar. 7’den 77’ye onlarca insanın katıldığı vefa yürüyüşü İmaret cami önünde başlayarak Anıtpark önünde yapılan açıklamaların ardından sona erdi. Ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcı Kaya ve Bölge Koordinatör Milletvekili Koca’ya, Milletvekilleri Özkaya ve Özkal, İl Başkanı Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Başkan Yardımcısı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Dikmen, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser eşlik etti. 


 
Editör: Haber Merkezi