Jordan Başeğmez, Afyon’da ERKEKLİĞE ADIM ATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Sinanpaşa örgütü üyesi Bünyamin Başeğmez’in oğlu Ömür  Can Başeğmez’in İngiltere’de dünyaya gelen oğlu Jordan Başeğmez Afyonkarahisar’da erkekliğe ilk adımını attı

Cumhuriyet Halk Partisi Sinanpaşa örgütü üyesi Bünyamin Başeğmez’in oğlu Ömürcan Başeğmez, 7 yıl önce çalışmak için gittiği İngiltere’de Jane hanım ile tanıştı. Kısa sürede alevlenen bu aşk 2013 yılında evlilikle sonuçlandı ve evliliğin meyvesi olan Efe Jordan Başeğmez, 6 ay önce dünyaya geldi.

DEDE İSTEDİ, GELİN ONAYLADI, EFE JORDAN SÜNNET OLDU

 Başeğmez Ailesi geçtiğimiz hafta içerisinde yıllık izinlerini kullanmak üzere Afyonkarahisar’a geldiler. Başeğmez ailesin en büyük ferdi Ramazan Başeğmez’in oğlu ve gelininden bu izin süresi içerisinde bir isteği vardı. Dede Ramazan Başeğmez minik torunu Efe Jordan’ın Müslümanlık vecibesinin yerine getirilmesini, sünnet olmasını istiyordu. Dede Ramazan Başeğmez’ in bu isteği İngiliz gelin tarafından da kabul gördü. Hafta sonu Afyon Park Hastanesine gelen Başeğmez ailesi Efe Jordan Başeğmez’ i uzman doktor tarafından sünnet ettirdiler. Henüz 6 aylık olan minik Efe Jordan erkekliğe ilk adımı atmış oldu.

SON DERECE MUTLUYUM, AİLEYİ KUTLUYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, Başeğmez ailesiyle yakından ilgilenerek, gerekli işlemlerin en kısa sürede gerçekleşmesi için yardımcı oldu. Dr. Demirkıran, gerçekleşen sünnet operasyonundan sonra minik Efe Jordan’a ‘Türk adetidir’ diyerek altın hediye etti. Ailenin haklı sevincine ortak olan Merkez İlçe Başkanı Demirkırkan, “Bir üyemizin dileğini yerine getirmesine katkı sağlamaktan son derece mutluyum, bu tür olaylar siyasetin güzel yanları. Aileyi kutluyorum. Müslümanlığa ilk adımını atan Minik Efe Jordana geçmiş olsun diyorum" dedi. Sünnet sonrası bir süre gözlem altında tutulan Efe Jordan daha sonra evine gönderildi.

 

Editör: Haber Merkezi