İYİ FETÖ’CÜ, KÖTÜ FETÖ’CÜ…

Benim bildiğim; FETÖ’cünün iyisi kötüsü olmaz, FETÖ’cüler vatan hainidir..
Bir FETÖ’cü için “Bu hayırseverdir, iyi insandır..” diyenlerde en az onlar kadar FETÖ’cüdür..
Önemli iddialara geçiyorum..
Sandıklı’da FETÖ’cü olarak bilinen ve her taşın altından çıkan Adem Tekin isimli bir zat var.. Bazı işlerde ortağı Yusuf Aktürk..
Yusuf efendi, Sandıklı’da sanayicidir ziraat aletleri imal eder ve satar..
Geçen yıl, Konya çiftçisine onlarca Ayçiçek hasat tablası satmış.. Bu tablaların hepsi arızalı çıkmış ve çalışmamış..
Çiftçi ne yapsın verim alamadığı hasat tablalarını iade edecek, firmaya başvurmuş.. Hasat tablaları vadeli satıldığı için firma, sözleşmeye tablanın iadesi durumunda 8 bin avro cezai şart koymuş..
Yani; çalışmayan bozuk makineyi iade edersen 8 bin avro ödeyeceksin.. Fabrika hatası olan arızanın giderilmesini istersen yine 8 bin avro ödeyeceksin!..
Konya’dan arayan çiftçi anlatıyor; “26.000 avroya vadeli aldığım makine arızalı çıktı. Fabrika hatası olmasına rağmen, arızayı düzeltmek için benden 8 bin avro daha istediler. Kabul etmedim.. İcraya verdiler, verdiğim 10 bin avro’da gitti, makine de gitti.. 16 bin avroluk senedi icraya koydular. Ocağımı batırdılar.. 26 bin avroya sattıkları makine için bana 11 bin liralık başka bir makine faturası  kestiler.. Şu anda bu firmanın sattığı Ayçiçek hasat makinelerinin hepsi arızalı, çalışmıyor. Birçok çiftçi mahkemeye müracaat etti. Diğerlerinin makineleri ya evlerinin avlusunda yada iade edebilmek için çare arıyorlar.. Dini hassasiyetleri kullanarak bizlere imanlı görünen bu adamın yaptığına bakın.. “
Bir başkası; “20 bin avro peşin 4 hasat taksitiyle 95 bin avroya bir makine aldım.. Kalan borcum için 500 bin lira değerindeki tarlamı ipotek verdim.. İlk taksitimi parça parça ödedim. Senedimi almadım. İkinci taksitte zorlanacağımı, uzatmasını istedim.. Sen misin bunu isteyen? Ödediğim senetle birlikte muacceliyet yoluyla tarlamın satışını istediler ve yok parasına tarlam da gitti, ödediğim paralarda..”
Bir diğeri; “Afyon defterdarlığına iki defa şikayette bulunduk. Ne arayan oldu ne de soran..  Defterdarın ve birçok personelin FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı.. Yoksa devletimiz, çiftçisinin mağdur olmasına göz yummazdı..”
Bunlar gibi daha bir yığın ağır iddia var..
Geçenlerde Ülfeti Köyü’nde brandalar altındaki makinelerin fotolarını yayınlamıştık. Belki bu makinalar, çalışmayan arızalı makinalardır!
Bilindiği gibi, Hüdai kaplıcalarında sera kurmak isteyen onlarca firma kuyu açma izni alabilmek için aylardır bekliyor..
Sandıklıspor’a kısa bir süreliğine başkan olan Hasan Tekin efendi kuyu açma izni aldı..
Ardından Yusuf Aktürk Sandıklıspor başkanı oldu.  Kulübe 200-300 bin lira para harcadığı söylendi. Karşılığında kuyu açma izni aldı..
Sandıklıspor başkanlık koltuğundan büyük menfaat sağlayan da var, sıkıntıya giren de, var..
Dün sorduk, başkan Mehmet Öztopbaş efendiden cevap yok..
Tekrar soralım; Sandıklıspor’un bugüne kadar harcadığı paralar nerden geldi?
Başkan olarak cebinden kaç kuruş koydun?
Topçuları aldığınız menajeri kim tavsiye etti?
Topçularla yapılan mukaveleye göre ödenen miktar nedir? Federasyona bildirilen miktarla aynı mı?
Cevap gelinceye kadar sormaya devam..

MYO ile ilgili OKUR MEKTUBU...  
   
      “2011 yılından itibaren Sandıklı MYO yoğun bir şekilde FETÖ ‘nün egemenlik alanına girmeye başladı. Çünkü kripto FETÖ’cü Yusuf Karaca bu okula müdür olarak atandı Rektör Mustafa Solak tarafından. Atandığı ilk gün Sandıklıya gelerek şu an kapalı ( FETÖ mücadele kapsamında) olan Özel Sandıklı Koleji’ne yemekli toplantıya katıldı. Geri MYO’na döndüğünde bereberinde Özel Sandıklı Koleji, Kocatepe Dersanesi, Körfez Dersanesi,Fatma Öksüz Yurdu, Seher Yurdu,Yuvam Yurdu’na ait hayırlı olsun çiçekleri vardı. Şu kapalı olan Fetöcü bu kurumların çiçekleri makam odasında aylarca sergilendi ve Müdürün tarafı dosta düşmana ilan edilmiş oldu.Daha ilk gün Yusuf Hocayı bu insanlarla tanıştıran ve okulu FETÖ ye teslim ettiren Müdür Yardımcıları Abdullah TAYTAK ve Mustafa Sandıkcı’dır.
      Mustafa Sandıkcı ve Abdullah Taytak zaten Sandıklı’da herkes tarafından bilinen katmerli FETÖ’cülerdir. O dönemlerde bunu gizlemekten çok uzak durarak yaklaşık 20 yıl Fetö desteğiyle MYO’nu yönetmişlerdir. Mustafa Sandıkcı nın 2 çocugu Abdullah Taytağın 3 çocuğu bu terör yapısının okullarında okumuşlardır. Sandıklı koleji ve Afyon Zafer lisesi kayıtlarında bu bilgiler mevcuttur. Bu kişiler Türkçe olimpiyatlarının ailecek müdavimleri arasındadırlar. Asya Bank’tan da ev kredisi aldıkları bilinmektedir. 2011 yılında ki Afyon Asya Bank şubesinin Bolvadinli olan Müdürü Ahmet Bey sık sık okulu ziyaret etmekteydi.
      2011 yılından sonra personel anlamında da Sandıklı MYO’lu FETÖ’nün arka bahçesine dönmüştür. Rektör Mustafa SOLAK’ın da seçim çalışmalarında üs olarak kullandığı Yusuf Karacaya ait olan yeşil yoldaki Özel B... Kariyer okulu ve BLC  Kariyer okulu çalışanları hızla Sandıklı MYO’na torpille işe girmeye başlamışlardır. Üniversitemizin merkezinde hocalarımız olmasına rağmen ilçe milli eğitimine bağlı olan bazı FETÖ cü öğretmenlerde derslere sokularak onlara ders ücreti kazandırılmaya çalışılmıştır.
      Aklıma gelen bi kaç isimi listelemeye çalışayım:
Zaten topu topuna 12 hocası olan bu okulun ne kadar FETÖ’ye teslim edildiğin göstergesidir.
       Devletin Üniversitesini kendi sahibi olduğu Özel Kariyer okullarının arka bahçesine ve sertifika satış bürosuna çeviren bu müdür okulun imkanlarını FETÖ’ye teslim etmekten hiç çekinmemiştir. Şu an tutuklu olarak yargılanan iş adamı Muzaffer Selek’in yurdu ve bilğisayarcı işletmesi ile 17/25 aralıktan sonra bile çalışmaya ve ahbaplık etmeye devam etmişlerdir. Özellikle Müd.Yar. Abdullah Taytak mesai saatleri dışında ki tüm zamanını bu adamın kız yurdunda geçirerek ögrencilerinin nezdinde gıyabi destek sağlamıştır. Okulun bütün bilğisayar ihtiyaçları bu işletmeden sağlanarak FETÖ ye maddi destek verilmiştir.
     Müdür Yusuf Karacanın damadı ve  BLC kariyer okulunun müdürü olan Necati Özenç ve ailesi Sandıklının Karadirek köyünden olup herkez tarafından bilinen FETÖ cü bir ailedir.
     Hızla yükselen Müd.Yrd. Mustafa Sandıkcı 2010 yılındaki YDS sınavından 11 defa notu 27 yi geçememişken, son hakkı olan 12. Sınavda 80 civarında yabancı dil notu almıştır. Yabancı Dil bilen rektör Mustafa Hoca iki cümle konuşsa bu notun FETÖ desteği ile çalınarak alındığını anlayacaktır.
       Bütün gerçeklerden sonra bu kişiler 17/25 Aralıktan sonra yollarımızı ayırdık diyebilirler. Ancak daha 3 hafta önce Sandıklı MYO’nun resmi kütüphanesinde gizlice temizlik yapmışlardır. Okulda yıllardır öğrencilere sunulan Fethullah Gülene ait yüzlerce kitap gizlice ayıklanıp, tutanak tutulmadan, demirbaş listelerinden düşülmeden okulun kazan dairesinin girişinde yakılarak yok edilmeye çalışılmıştır.”