“İYİ BİR GELECEK HEPİMİZİ  BEKLİYOR”
 
Vali Aziz Yıldırım, Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. ESOB Hizmet Binası girişinde,  Başkan Abdülkadir Konak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım, Birlik binasında bir saate yakın kaldı.
İyi bir gelecek hepimizi bekliyor diyen Vali Yıldırım, “Bu topraklar yüz binlerce şehit kanıyla sulandı. Bu topraklar dünyanın gözü önündeki topraklar. Biz Türk Milleti olarak bu topraklar için can vermişiz, kan dökmüşüz. 15 Temmuz’da da öyle olmuştur. Bir insan için en önemli şey nedir? Tabi ki canıdır. Bizim milletimiz tankların önüne kendini atmış, hainlere karşı canını ortaya koyarak devletine, cumhuriyetine, demokrasisine sahip çıkmıştır. Milletimizi iyi bir gelecek bekliyor.” dedi.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, Birlik hakkında genel bilgiler verdi ve çalışmaları anlattı. Başkan Konak “Sayın Valimizin ziyaretinden son derece memnun kaldık. Bize her zaman destek olan Valimiz Sayın Yıldırım’a minnet ve şükran duyuyoruz” diye konuştu.
ESOB’un ilçe ziyaretlerini ve faaliyetlerini basından takip ettiğini belirten Vali Yıldırım, Hizmet binasını gezdi ve çalışanlarla sohbet etti.
Vali Aziz Yıldırım’ın ESOB ziyaretinde Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan  ve Mehmet Üçağıl da bulundular. 
 
Editör: Haber Merkezi