Isparta Keçiborlu'da Trafik Kazası: 4 Ölü, Bir Yaralı
Isparta’nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken ve bir kişi de yaralandı.
Keçiborlu ilçesi yakınlarındaki Çadırcılar mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Kazada, Mehmet Yılmaz yönetimindeki TIR ile Afyonkarahisar istikametinden, Isparta’ya seyir halinde olan Muhammet Yalçın Parsak’ın kullandığı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazanın TIR şoförü Mehmet Yılmaz'ın şerit ihlali yapması sonucu meydana geldiği iddia edildi.
Kaza sonrasında kamyonet içerisinde sıkışan cesetler, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yoğun çalışması sonucu güçlükle çıkarıldı. Cesetler daha sonra cenaze aracına konularak Keçiborlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Kazada kamyonet sürücüsü Muhammet Yalçın Parsak, kamyonet içerisinde bulunan Ali Osman Kavak, Yaşar Tınaz Taş ve Ramazan Şen hayatını kaybetti. TIR şoförü Mehmet Yılmaz'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ve Keçiborlu Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Isparta-Afyonkarahisar karayolunda Mehmet Y.'nin kullandığı 15 PR 646 plakalı TIR'ın karşı şeride geçerek 03 VS 612 plakalı kamyonette çarpması sonucu meydana gelen kazada Muhammed Yalçın Parsak, Ali Osman Kavak, Yaşar Tınaztaş ve Ramazan Şen hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan TIR sürücüsünün tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi