İSMAİL ELİBOL, “REGAİB KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol, 23 Nisan Perşembe gününü 24 Nisan Cuma’ya bağlayan gecenin “Regaib Kandili” olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol, “Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olan üç aylara ve Yüce Allah'ın mümin kullarına bol ihsan ve ikramlar yaptığı müstesna gecelerimizden biri olan Regaib Kandili’ne ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Regaib Kandili, Allah'ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bu güzel günler ve geceler, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmaktadır. Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu kutlu zamanları iyi değerlendirerek, manevi ikliminden toplumca yararlanmalıyız. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Hemşehrilerimin Regaib kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi