İşitme Engelli Öğrenciler Vali Yıldırım’ı Ziyaret Etti.

Valimiz Aziz Yıldırım, Karahisar İşitme Engelliler İlk ve Ortaokul Müdürü Zafer Balı öncülüğünde Özel Eğitim Öğretmeni Ömer Özgür Orman, Bilişim Öğretmeni Zehra Balcı ile okul öğrencilerini makamında kabul etti.
 
Valimiz Aziz Yıldırım ziyaret sırasında Okul Müdürü Zafer Balı’dan okulun fiziki yapısı, kapasitesi, öğrenci potansiyeli, sosyal aktiviteler ve okulun başarı durumu hakkında detaylı bilgiler aldı.
 
Eğitimin her türlüsünün önemli olduğunu belirten Valimiz Aziz Yıldırım, ailede başlayan eğitimin okulda devam ettiğini ve aile yaşantısıyla şekillendiğini, bu anlamda da eğitimde aileden sonra gelen eğitim kurumlarının en iyi şekilde hizmet vermesiyle, daha donanımlı, daha bilgili ve özgüveni daha yüksek olan bireyler yetiştirmesi gerektiğini vurguladı. Günümüzde ayrı bir önem kazanan engelli evlatlarımızın yetiştirilmesi ve topluma kazandırılması için büyük bir gayret sarf edildiğini belirten Valimiz Aziz Yıldırım, bu gayret engelliler okullarında gördüğünü ve bundan da çok memnun olduğunu vurgularken, eğitim kurumlarımızın başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
 
Ziyaret Valimiz Aziz Yıldırım’ın engelli öğrencileriyle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etmesiyle sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi