İŞADAMLARI VE STK´LARDAN NÖBETE DESTEK 
 
Milli iradeye sahip çıkmak için Cumhuriyet Meydanını dolduran halkımıza Afyonkarahisarlı işadamları ve sivil toplum örgütleri gıda, su ve içecek hizmeti vermeye devam ediyor. Belediye ise 16 Temmuzdan bu yana demokrasi nöbetine katılan halkımıza lojistik desteğini sürdürüyor.
 
        Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerlerinin millet iradesine yönelik yapılan darbe girişimine tüm yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da birlik ve beraberlik içerisinde cevap verilmeye devam ediliyor.
 
Binlerce Afyonkarahisar'lı meydanlara çıkarak, darbe girişiminde bulunanları lanet yağdırıyor. Demokrasi nöbetinde Afyonkarahisarlı işadamları ve sivil toplum örgütleri de halkımıza iaşe desteğinde bulunmayı sürdürüyor.
 
          Kızılay Maden Suyu, AFSİAD, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, İkbal Termal, Korel Termal, Güral Otel, AFNAK, OEDAŞ (Yıldız Holding) Özlemin Yemek, Beşir Derneği, Mustafa Gül, Osman Derin, Dan-Et, Avşar Maden Suyu,  Afyon Man Servisi (Musfarman), Hacı Kanat Turizm ve AK Parti İl Teşkilatı…
 
         Afyonkarahisar Belediyesi ise kurulan led ekran, çadır, ses düzeni, sandalye, namaz kılanlar için halı ve hasır, ücretsiz otopark ve wc hizmeti ile sabah kahvaltıları için çay simit ve çorba ikramları gibi TÜM lojistik desteğini ilk günden itibaren sürdürmeye devam ediyor.  Ayrıca yine belediyemiz tarafından gece 24:00’den sonra evlerine ulaşmak isteyen vatandaşlara otobüsler aracılığıyla ücretsiz ulaşım hizmeti veriliyor.
 
Editör: Haber Merkezi