İlçe Kaymakamları İle Seçim Süreci Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi oy kullanma sürecinin karşılıklı hoşgörülü, huzurlu ve güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlamak amacıyla Güral Termal Otel’de Valimiz Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında bir toplantı yapıldı.
Valimiz Hakan Yusuf Güner’in başkanlık yaptığı toplantıya Vali Yardımcıları Ali Osman İşşen, Akgün Corav, Mehmet Yılmaz ve Erhan Günay, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel hazır bulundular.
Bir önceki gün kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile bir araya gelerek, demokrasinin gereği olan seçimin ilimizde en adil, en güvenli ve en huzurlu bir şekilde ve en güzel duygular içerisinde geçmesi için toplantı düzenlediğini hatırlatan Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilimizdeki bu güzel ortamın ilçelerimizde de en iyi şekilde sağlanması için burada toplandıklarını söyledi.
Afyonkarahisar’ın Cumhuriyetin kazanıldığı ve kurulduğu bir il olduğunun altını çizen Valimiz Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar halkının geçmişten bugüne kadar kardeşliği, misafirperverliği ve beraberliğinin ön plana çıktığı en değerli varlığı olan kültürü ve sosyal ilişkilerini koruduğunu belirtirken, kardeşlik, centilmenlik ve hoşgörülük duygusuyla bu havayı oluşturan ve koruyan herkese teşekkür ettiğini söyledi.
İl merkezi ve ilçelerle birlikte tüm kamu kurum ve kuruluşlarının seçimin güvenli ve huzurlu bir ortamda geçmesi adına 24 saat esasına göre çalışması talimatında bulunan Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilimiz geneli olarak gerekli tedbirlerin alınmasını ve başından bu güne kadar korunan bu güzel ortamın devam ettirilmesi için herkesin elinden geleni yapacağına inandığını belirtti.
Toplantı karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulması ile sona erdi.

 

Editör: Haber Merkezi