İL BAŞKANI YURDUNUSEVEN’E AFSİAD’DAN ZİYARET

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Memleketimize hizmet eden, bir çivi çakan herkesten Allah razı olsun” dedi.

 

Şubat ayında yapılan 5. Olağan İl Kongresi ile delegelerin tamamının oyunu alarak İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen İbrahim Yurdunuseven’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İl Başkanı Yurdunuseven’i AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. AFSİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, konuşmasına şöyle devam etti; “AFSİAD Yönetim Kuruluna bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Bizler hep birlikte gönülden dostuz. Afyonkarahisar için bir çivi çakandan Allah razı olsun diye dua ederiz. Afyonkarahisar’ın gelişmesine ve büyümesine her yönde ve her aşamada yardımcı olan, hizmet eden Allah razı olsun deriz. İnşallah birlikte el ele vererek, Afyonkarahisar’ımız için neler yapabiliriz diyerek çalışırız.  Afyonkarahisar’ın gelişmesinde her zaman sizlerin yanındayız.”

 

HEPİMİZ BU MEMLEKETE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Afyonkarahisar’a hizmet etmek için çalıştıklarını vurgulayan AFSİAD Başkanı Şehitoğlu, yapılacak yatırım ve hizmetlerde el ele yürümekten onur duyacaklarını ifade etti. Şehitoğlu, “İl Başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sizlerin yoğun bir şekilde çalıştığınızı biliyoruz. Yoğun bir çalışma programınızda bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar bizim kendi memleketimiz. Hepimiz bu memlekete hizmet için çalışıyoruz. Buralardan şahsi beklentilerimiz yok. Dolayısıyla sizlerin de Afyonkarahisar’a ciddi katkılarda bulunacağınızı biliyoruz. Sanayici ve İş Adamları olarak da bu gün iktidar partisinin Afyonkarahisar’a hükümet ve devlet olarak yapacağı yatırımlarda sizlerle birlikte el ele yürümekten onur ve gurur duyarız. İnşallah hayırlı hizmetlere imza atarsınız. Bizde sizinle birlikte Afyonkarahisar’ımıza her türlü desteği ve yatırımı kazandırmak için canı gönülden çalışacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından AFSİAD üyeleri ile İl Başkanı Yurdunuseven bir süre sohbet ederek, fikir alış verişinde bulundu. Ziyarete İl Başkan Yardımcısı Abdullah Özteke’de katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi