İL BAŞKAN YARDIMCISI YEŞİLIRMAK, GENÇLERLE BULUŞTU
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından her hafta ‘Çay Sohbet’ programları düzenleniyor. Bu haftaki programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak konuşmacı olarak katıldı.
İmaret camii yanında bulunan Taş Medresede her hafta çay sohbetleri düzenleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, davet ettikleri konuk veya konuklarla sohbet ederek sorular yöneltiyorlar. Bu haftaki çay sohbetlerine katılan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak, gençlerle buluşarak gündem ile ilgili münazarada bulundu. Gençlerle başkanlık sisteminden ve terör olaylarını anlatan bir sohbet gerçekleştiren İl Başkan Yardımcısı Yeşilırmak, kendisini dinleyen gençlere önemli bilgiler verdi. Terörün 30 yıldır bitirilemediğinden bahseden Yeşilırmak, AK Parti’nin bu konuda gösterdiği kararlılıktan dile getirdi. Terör olayları nedeniyle Türkiye’nin birçok bedel ödediğine dikkat çeken Yeşilırmak, çözüm süreciyle başlayan çalışmaların olumlu sonuçlara kapı açtığını söyledi.
SOHBET TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK
Çay sohbetlerini her hafta yapmayı planladıklarını dile getiren AK Parti Gençlik Kolları Başkanvekili Dilek Hanım Çengel, her hafta bir konuk çağırarak sohbetlerin süreceğini söyledi. Çengel, “Genç arkadaşlarımıza yönelik çay sohbetleri adı altında bir program yapmayı uygun gördük. Bu programın amacı her hafta bir konuk çağırarak belirlenen bir konu hakkında fikir alışverişinde bulunarak sohbet etmektir. Bu nedenle bu haftaki sohbet toplantımıza İl Başkan Yardımcımız Ahmet Yeşilırmak beyi davet ettik. Kendileri de bizi kırmayarak genç arkadaşlarımızla bir araya geldi. Hoş bir sohbet toplantısı oldu. Bu tür toplantıların devamının geleceğini söyleyebilirim” diye konuştu. Çay sohbet toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Yeşilırmak ve Gençlik Kolları Başkanvekili Çengel’in yanı sıra çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı.
Editör: Haber Merkezi