İhsaniye’nin Patikleri Patentli

 

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İhsaniye'de ev hanımlarının ürettiği patiklerin patentini aldı. Çabuk, patentli patikleri hatıra olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a takdim etti.

 

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti. Çabuk, ziyarette İhsaniye Patiği ismiyle patent alınan patiklerden bir örneği Çoban'a takdim etti. Çabuk, ziyaret sırasında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanında bulunan Kamu Denetçisi ve eski milletvekili Zekeriya Aslan'a da bir patik hediye etti.

 

TERMAL OTELLERE DE GÖNDERİLECEK

 

Patiğin kültürel bir değer olduğunu söyleyen İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, "İlçemizde ev kadınlarının ürettiği patikleri Belediye olarak satın alıyoruz. Bu patiklerin patentini de aldık. Sayın Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a misafirlerine vermesi için bu patiklerden takdim ettik. Patiklerimizi Afyonkarahisar'daki otellerimize de göndereceğiz. Oteller de hediyelik eşya bölümlerinde patiklerimize yer verecekler" dedi.

Editör: Haber Merkezi