İHH Doktorları Rektör Solak’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar İnsani Yardım (İHH) Derneği Başkanı Ahmet Ertürk ve Uluslararası Doktorlar Birliği (AID) Başkanı Uzm. Dr. Mevlüt Yurtseven ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 25 Kasım 2014 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.

Ertürk ve Yurtseven, ziyarette yaptıkları açıklamada Rektör Solak ve yönetiminin AKÜ bünyesinde yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını kaydederek, Solak’a İHH ve birlikte çalıştığı en önemli kuruluşlardan biri olan ve gönüllük esasıyla çalışan Uluslararası Doktorlar Birliği’nin çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Solak ise nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite olarak sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını önemsediklerini belirtti ve gerçekleştirilecek projelerde işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği ziyarette Dernek Başkanı Ahmet Ertürk, Birlik Başkanı Uzm. Dr. Mevlüt Yurtseven ile birlikte AID Genel Sekreteri Eczacı Vedat Çolakoğlu, AID Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ümit Doğan da yer aldı.

Editör: Haber Merkezi