HEM 'TEŞEKKÜR' HEMDE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türk-İş'e bağlı Sendika Başkanlarını makamında kabul etti.
Ziyarette sendika başkanları, Başkan Çoban'a hayırlı olsun dileklerini iletti. YÜNTAŞ çalışanlarının sendikal haklara kavuşmalarından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Türk- İş Temsilcisi ve Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Uslu, Başkan Çoban'a çalışanlar adına teşekkür etti. Başkan Uslu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın geçen dönem birçok ilke imza attığını hatırlatarak Yüntaş işçilerine verilen sendikal hakların da bir ilk olduğunu ifade etti.
"5 YIL DOLU DOLU ÇALIŞTINIZ"
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın başarılı bir dönemin ardından yeniden seçilmesine dikkat çeken Uslu; geçen beş yıllık dönem içerisinde Afyonkarahisar adına güzel bir süreç yaşandığına dikkat çekti. Türk-İş Afyonkarahisar İl Temsilcisi Muharrem Uslu, 'beş yılda yapılması gerekenleri yaptınız. Bu seçimin sonucu, geçen dönem açıkladığınız ve yaptığınız projelere bağlı oldu. Siyaset zor bir iş. Siyasette algı ve iletişim çok önemli. Algı ve iletişimi başarabilenler, siyasette başarılı olabilir. Sizde algı ve iletişimi bu süreç içerisinde başardınız" dedi.
Afyonkarahisar Belediye tarihinde üst üste bir Belediye Başkanı seçilmiş olmamasının dikkat çekici olduğunu söyleyen Türk- İş Temsilcisi Muharrem Uslu; "Bir Belediye Başkanının iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapmamasının Afyonkarahisar açısından doğru mu yoksa yanlış mı diye düşünmeden kendimi alamadım. Beş yıl dolu dolu çalışmanız, size ikinci sefer seçilmeyi nasip etti. Ancak şimdiye kadar Afyon'da iki dönem üst üste belediye başkanı seçilememiş olmasının dikkat çekici olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle Sendika Başkanlarımızla birlikte sizi tebrik ediyor, ikinci hizmet yılının hayırlar getirmesini diliyoruz" dedi.
"BAŞARILI ÇALIŞMALARIMIZ YENİ DÖNEMDE ARTARAK DEVAM EDECEK"
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Burhanettin Çoban, başarılı bir dönemin ardından halkımızın teveccühü ile ikinci kez Belediye Başkanı seçilmesinin kentimizin gelişimi için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Burhanettin Çoban, başarının yeni dönemde de artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Belediye Başkan Yardımcılarının hazır bulunduğu ziyarete Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol İş Şube Başkanı Muharrem Uslu, Belediye-İş Sendika Başkanı Yücel Şahin, Belediye-İş Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Selman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu, Harbiş Sendikası Şube Başkanı Nihat Koçak Demiryol-İş Sendikası Şube Sekreteri Hayrettin Şen, Demiryol-İş Sendikası Mali Sekreteri Recep Saygı, Tes-İş Sendikası Temsilcisi Ahmet Karşahin, Tes- Kop-İş Temsilcisi Galip Koç, Çimsa-İş Temsilcisi, Cengiz Acar, Harbiş Sendikası Temsilcisi Ömer Akalın ve Yol-İş Sendikası Temsilcisi Ali Rıza Okyar katıldı.
Editör: Haber Merkezi