Hayırsever Gök gözyaşlarıyla uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu 75 yaşında hayatını kaybeden Afyonkarahisar’ın hayırsever işadamı Mehmet Gök, dün sevenlerin omuzları üzerinde son solculuğuna uğurlandı.
Afyonkarahisar’ın tanınmış hayırsever İşadamlarından Mehmet Gök, hayatını kaybetti. Dün İmaret Camiinde öğle namazına müteakip kılının cenaze namazının ardından merhum Gök, Afyon Belediyesi Kocatepe Mezarlığında toprağa verildi.
Sevenleri yalnız bırakmadı
Dün öğle namazına müteakip İmaret Camiinde kılınan cenaze namazına CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan’ın yanı sıra CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar ve çok sayıda iş, siyaset ve STK Temsilcilerinden sevenleri katıldı
Dostları Gök’ü yalnız bırakmadı
CHP Afyonkarahisar İl Başkan Vekili olan Av. Hatice Gök’te babası hayırsever İşadamı Mehmet Gök’ün cenaze namazında babasının tabutu başında biran olsun ayrılmadı. Cenazeye katılanlar ile tek tek ilgilenen ve taziyeleri kabul eden Gök, “Allah herkesten razı olsun, geride kalanlara uzun ömürler versin” dedi.
Sosyal medyadan duyurdu
CHP Afyonkarahisar İl Başkan Vekili olan Av. Hatice Gök’te babası hayırsever İşadamı Mehmet Gök’ün hayatını kaybettiğini sosyal medya üzerinden duyuldu. Büyük bir üzüntü duyan dostları sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları yayınladı.
Eğitim ve sağlıkta katkıda bulundu
75 yaşında hayatını kaybeden hayırsever İşadamı Merhum Mehmet Gök’ün cenazesine katılanlar, “Çok değerli bir hayırsever işadamını kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.  Kendisini eğitim ve sağlık alanında yapmış olduğu yardım ve katkılar ile her zaman dua edilecek bir insandır” dediler. 
 
Editör: Haber Merkezi