Hamm Belediye Başkanı , Vali Güner’i Ziyaret Etti.

        Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Hamm Belediyesi Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve beraberindeki heyetle Valimiz Hakan Yusuf Güner’e ziyaret gerçekleştirdi.

        Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann’nın Valilik ziyaretine Hamm Gençlik, Sağlık ve  Sosyal Daire Genel Müdürü Theodor Hesse, Hamm Büyükşehir Belediyesi CDU Meclis Üyesi Nali Ertaş,  Hamm Büyükşehir Belediyesi SPD Meclis Üyesi Ralf Dieter Lenz, Hamm Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alişan Şengül, Hamm Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Erkul, Hamm Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nurcan Varol, Hamm Tenis Kulübü Bşk. Robert Hampel, Hamm Büyükşehir Belediyesi Sosyal Entegrasyon Dairesi Türkiye Koordinatörü Zafer Sezer, Afyonkarahisar Belediyesi Meclis üyeleri eşlik ettiler.

        Her iki kentin şehircilik gelişimi ile kültürel, sosyal alanlarda yapılan karşılıklı işbirliğinin önümüzdeki süreç içerisinde devam edeceğini belirten Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, Sayın Valimiz ile geçen yıl Zafer Haftasında tanıştıklarını hatırlatırken o günden bugüne Valilik Binası, Afyonkarahisar’ın çehresi gibi bir çok alanda olumlu yönde değişikliklerin olduğunu, bu anlamda başta Valimiz Hakan Yusuf Güner olmak üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve emeği geçenlere başarılarının devamını diledi.

        Konuklarını ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, kardeş şehir ilişkilerinin önemine dikkat çekerek, Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik ortamının giderek çoğaldığını, bunun yanında FRİGKUM Birliği ve Zafer Kalkınma Ajansı gibi birçok bağla çevre iller ile irtibat ve dayanışma içerisinde olduklarını belirtti. İl, bölge ve ülke çapında bağların kuvvetlendirilmesinin yanında ülkelerarası diyaloğunda çok önemli olduğunu söyleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner, birlikten her zaman kuvvet doğacağını, bu anlamda da Hamm şehri ile Afyonkarahisar arasındaki birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

        Ziyaret Valimiz Hakan Yusuf Güner’in dünden bugüne Afyonkarahisar’da yapılan çalışmalar, faaliyetler, projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler vermesi ve karşılıklı hediye takdimi ile konuklarıyla Valilik önünde birlikte bir fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi