Hamm Belediye Başkanı Petermann’dan Vali Yıldırım’a Ziyaret.
 
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Hamm Belediyesi Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve beraberindeki heyetle Valimiz Aziz Yıldırım’a ziyarette bulundular.
 
Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann’nın Valilik ziyaretine Hamm şehrinin ve ilimizin bürokrat ve iş adamları katıldı.
 
Karşılıklı bilgi alış verişi yapılan ziyarette misafirperverliklerinden ve güler yüzlü bir yönetici olmasından dolayı Valimiz Aziz Yıldırım’a teşekkür eden Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann her iki kentin birbirini önemsediğinin altını çizerken şehircilik, ticari, kültürel ve sosyal alanlarda yapılan karşılıklı işbirliğinin önümüzdeki süreç içerisinde en iyi şekilde devam edeceğini söyledi.
 
Konuklarını ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik ortamının giderek arttığını, bunun yanında ülkelerarası diyaloğunda çok önemli olduğunu söyledi. Hamm şehri ile Afyonkarahisar arasındaki birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, ilimizin tarihi, kültürel, sosyal ve ekonomik konuları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaret Valimiz Aziz Yıldırım’ın konuklarıyla birlikte Valilik önünde fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi